Piektdienas horoskops: 11. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Horoskops piektdienai, 11. maijam.

AUNS Vairāk ieklausies saprāta balsī, tā palīdzēs veiksmīgi apiet bīstamus zemūdens akmeņus. Mīlas lietās mēģini rūpīgāk uzklausīt otrās pusītes vēlmes, kā arī pats neslēp savas pārdomas, nākotnes plānus.

VĒRSIS Darbu būs tik daudz, ka, tikai paskatoties uz tiem, atliks vien nopūsties. Tomēr tu būsi apņēmības pilns ar visu tikt galā paša spēkiem. Galvenais, no kā tev šodien ir jāuzmanās, – no pārslodzēm!

DVĪŅI Darba lietām pieiesi ar vajadzīgo nopietnību un atdevi. Ja ieņem atbildīgu amatu, pārliecinies par padoto darba kvalitāti. Dienas izskaņu vēlēsies pavadīt mājīgās noskaņās, kopā ar otro pusīti.

VĒZIS Pašreizējā situācijā prātīgāk uzticēties tikai sev. Nav izslēgti starpgadījumi, kas manāmi patukšos maciņu. Esi savaldīgs, ja saskaries ar negaidītiem šķēršļiem, jo dusmas visu tikai sarežģīs.

LAUVA Var pieaugt interese par radošām lietām, dzīves estētisko pusi. Ja strādā skaistumkopšanas, mākslas pasaulē, šis būs pļaujas laiks. Izsmalcinātā uzvedība padarīs tevi pamanāmāku pretējā dzimuma acīs.

JAUNAVA Par katru cenu vēlēsies izvairīties no satraucošām, saspringtām situācijām, tomēr gribot negribot tādās šodien vari nonākt. Ja saglabāsi vēsu prātu, rīkosies metodiski, ar visu lieliski tiksi galā.

SVARI Ja darbā notiek kādas pārmaiņas, atturies no pārsteidzīgiem secinājumiem, esi apdomīgāks, dodot kādus solījumus. Šodien vairāk vajadzēs piemēroties apkārtējiem, būt gatavam kompromisiem.

SKORPIONS Ja dienas laikā gadīsies kāds strīds, vakarā, dodoties mājup, nolemsi kompensēt nepatīkamos brīžus, iegādājoties ko sev tīkamu. Prieku sagādās mīļotais cilvēks, kurš ātri palīdzēs aizmirst visas rūpes.

STRĒLNIEKS Tu nekādi nevēlēsies pakļauties apkārtējo ietekmei, lēmumus pieņemsi, balstoties uz intuīciju, nevis loģiku. Nekļūsti skarbs pret kolēģiem, centīgāk apvaldi iekšējās emocionālās vētras.

MEŽĀZIS Ja vien saskatīsi kādas izaugsmes iespējas, nekavējoties centīsies tās arīdzan izmantot. Piemērots brīdis, lai veidotu kontaktus ar saviem amata brāļiem, dalītos pieredzē, smeltos jaunas zināšanas.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies paspīdēt kolēģu vidū ar savu gaišo prātu, pieslīpētajām darba iemaņām. Kāds Ūdensvīrs var kļūt pārlieku ārišķīgs, tādējādi nedaudz samaitāt savu reputāciju. It visā ieturi mērenību!

ZIVIS Ja pēc priekšniecības lūguma uzņemies jaunus pienākumus, iepriekš labi pārdomā, vai esi gatavs veltīt vēl vairāk laika darbam. Šobrīd tava uzmanība var būt vairāk nepieciešama ģimenes locekļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu