Svētdienas horoskops: 13. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Horoskops svētdienai, 13. maijam.

AUNS Ja mīļotais cilvēks dumpojas, centies viņu neprovocēt, labāk paklusēt un pavadīt dienu savā nodabā. Vakarā mīļš glāsts, pāris labu vārdu palīdzēs otrajai pusītei atmaigt, atgūt dzīvesprieku.

VĒRSIS Bērni parūpēsies, lai tev šodien nebūtu garlaicīgi. Ja tavas atvasītes ir pusaudžu vecumā, viņas, visticamāk, sāks rādīt radziņus, varbūt pat demonstratīvi neievēros tavus norādījumus, prasības.

DVĪŅI Vislabākā atpūta tevi gaida svaigā gaisā. Varbūt kopīgi ar mīļoto dodies izbraucienā ar riteni vai ļaujies garākai pastaigai gar jūru. Dienas otrajā pusē tevi var pārņemt ļoti romantisks noskaņojums.

VĒZIS Zvaigznes iesaka paņemt rokās kādu psiholoģijas grāmatu un rūpīgi iepazīties ar tās saturu. Iespējams, jau pirmās izlasītās rindas mudinās uzdot sev svarīgus, eksistenciālus jautājumus.

LAUVA Tev prieku sagādās aktīvu, enerģisku cilvēku sabiedrība. Un, ja vēl radīsies iespēja paspīdēt plašākai auditorijai, noskaņojums būs vienkārši izcils. Esi piesardzīgāks pie stūres, nepārkāp atļauto ātrumu.

JAUNAVA Laulātais visādi centīsies tevi apčubināt, darīs visu iespējamo, lai tu justos kā pasakā. Taču nedomā, ka tas viss tāpat vien, aiz mīļotā rīcības var slēpties, kāds kluss nodoms.

SVARI Nevajadzētu visu dienu nīkuļot pa mājām, jo mazkustīgs dzīvesveids ātri vien pietuvinās melanholiju, nomāktību. Pēcpusdienā kopā ar savu otro pusīti aizejiet uz pirti, vai SPA salonu.

SKORPIONS Būsi gluži vai uzburts uz pretējo dzimumu. Daži Skorpiona zīmes pārstāvji būs noskaņoti sākt jaunas attiecības vai padarīt esošās daudz dinamiskākas, kaislīgākas.

STRĒLNIEKS Mājinieki kā sazvērējušies var mēģināt pierunāt tevi uz kādu avantūru. Šoreiz pareizāk būtu nepakļauties viņu spiedienam un dienu pavadīt mierīgās noskaņās. Atturies no pārmērīgiem tēriņiem.

MEŽĀZIS Iespējams, cītīgi labiekārtosi māju. Ja esi ieplānojis pārvietot mēbeles, droši sauc palīgā kaimiņus, atturies viens stiept lielus smagumus, jo tava mugura nav no dzelzs.

ŪDENSVĪRS Tevi saistīs viss noslēpumainais. Kāds Ūdensvīrs tīksmināsies par sazvērestības teorijām, kuras ceļos pa interneta ārēm, savukārt cits pētīs ar dziedniecību, gaišredzību saistītus jautājumus.

ZIVIS Mīļotais cilvēks var jūtami sašūpot nervu sistēmas stabilitāti. Skaties, ka nezaudē savaldīšanos, tad gan spalvas ies pa gaisu. Labāk pievērsies kam relaksējošam, tevi lieliski atslābinās jūras šalkoņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu