Pirmdienas horoskops: 14. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 14. maijam.

AUNS Rīta cēliens būs daudzkārt ražīgāks par pēcpusdienu, tādēļ svarīgākās lietas centies paveikt pašas pirmās. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem zvaigznes dos lieliskas iespējas iepazīties.

VĒRSIS Piemērota diena attiecību jautājumu risināšanai. Tu ātri tiksi galā ar saspringtām situācijām, savā pieejā darba lietām būsi atjautīgs, oriģināls. Labi sapratīsies ar augstākstāvošajiem.

DVĪŅI Būsi enerģisks, mērķtiecīgs, no sava neatkāpsies, kamēr nesasniegsi kāroto. Pielūko, lai tava rīcība nekļūst pārāk uzstājīga, atturies no spītīguma un vairāk ieklausies pieredzējušajos kolēģos.

VĒZIS Ja nevēlies iedzīvoties nepatikšanās, esi savaldīgāks, komunicējot ar priekšniecību, savu viedokli centies paust pēc iespējas diplomātiskāk. Dienas otrajā pusē var aktualizēties nekustamā īpašuma jautājumi.

LAUVA Ievies lielāku skaidrību uzņēmuma dokumentācijā. Pārliecinies, ka visas atskaites ir nodotas, solītais pabeigts norunātajā termiņā. Mājas dzīvē pratīsi radīt gaišu, dzīvespriecīgu atmosfēru.

JAUNAVA No rīta, dodoties uz darbu, parūpējies, lai esi izvēlējies laika apstākļiem atbilstošu apģērbu. Šodien diemžēl var «uzpeldēt» kāda hroniska kaite. Ieteicams atturēties no alkoholiskajiem dzērieniem.

SVARI Pirms liec lietā nesen saņemto informāciju, nopietnāk pārbaudi tās patiesumu. Šodien vajadzētu būt piesardzīgākam ar izteiktajiem apgalvojumiem, atturēties no privāto lietu apspriešanas darba vietā.

SKORPIONS Tu vislabprātāk strādāsi vienatnē. Padosies dažāda veida plānošana, jaunas stratēģijas izstrādāšana uzņēmuma vajadzībām. Saskarsmē ar mīļoto cilvēku atturies no greizsirdības izpausmēm.

STRĒLNIEKS Var pieaugt interese par radošām, ar mākslu saistītām lietām. Zīmīga diena Strēlniekiem, kuri strādā dizaina, arhitektūras un mākslas lauciņā. Veiksme šodien būs tavā pusē!

MEŽĀZIS Vēlēsies skaidri un precīzi apzināties savus tālākos mērķus, centīsies izvērtēt, cik un kādi resursi būs nepieciešami, lai kāroto sasniegtu. Viegli radīsi kopīgu valodu ar priekšniecību.

ŪDENSVĪRS Pat ikdienišķās lietās spēsi veiksmīgi saskatīt kaut ko ievērības cienīgu. Ūdensvīri mākslinieki var radīt paliekošus gara darbus. Dienas izskaņā vēlēsies būt līdzīgi domājošo sabiedrībā.

ZIVIS Esi apdomīgāks tēriņos! Neļauj, lai iegribas rada paliekošu robu ģimenes budžetā. Tev vajadzēs vairāk uzmanības veltīt profesionālās izaugsmes jautājumiem. Varbūt iesāksi kādus kursus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu