Ceturtdienas horoskops: 17. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 17. maijam.

AUNS Pateicoties jaunajiem sadarbības partneriem, pastāv labas izredzes gūt peļņu, nostabilizēt pašreizējo materiālo stāvokli. Nekļūsti vieglprātīgs pret saviem ģimenes pienākumiem.

VĒRSIS Šodien nav vēlams sākt jaunus projektus, labāk paveikt līdz galam iesāktos un rūpīgi izvērtēt darba rezultātus. Nelabvēlīgs laiks visu veidu finanšu operācijām, lielu pirkumu veikšanai.

DVĪŅI Lai sasniegtu to, pēc kā tīko, tu nežēlosi nedz sevi, nedz arī padotos. Taču nekrīti galējībās, tieši samērīgums, apdoma it visā būs galvenās panākumu atslēgas. Vakarā paklausies nomierinošu mūziku.

VĒZIS Zvaigznes sola veiksmi lietās, kuras šobrīd iesāksi. Aktīvi rīkojoties, drīz vien aizsteigsies priekšā saviem sīvākajiem konkurentiem. Noteikti pilnveido zināšanas darbā ar modernajām tehnoloģijām.

LAUVA Centies mierīgāk uztvert radušos sarežģījumus, nebojāt nervus, domājot par dažādiem kaitinošiem ikdienas sīkumiem. Velti vairāk laika relaksācijai, sava iekšējā līdzsvara atgūšanai.

JAUNAVA Vairāk domā par savu un ģimenes locekļu labklājību, mazāk satraucies par globālām, politiskām norisēm. Priekšniekiem nevajadzētu pārāk kritizēt padotos, bet gan lieku reizi paslavēt tos!

SVARI Centies bagātināt savu profesionālo pieredzi, tiekties ar pieredzes bagātākiem kolēģiem, uzklausi viņu ieteikumus. Arī pats neskopojies ar padomiem, kad runa ir par jaunākajiem līdzgaitniekiem.

SKORPIONS Būsi lepns par saviem sasniegumiem. Kaut arī labprāt baidīsi panākumus, taču gulēšana uz lauriem tev nebūs ne prātā. Galvā jau kaldināsi nākotnes ieceres, apspriedīsi to īstenošanu ar savējiem.

STRĒLNIEKS Var aktualizēties naudas lietas. Jautājumus, kuri skar ģimenes budžeta izlietojumu, labāk risini kopā ar otro pusīti. Darba jomā no tevis tiks prasīta metodiska, piezemēta rīcība.

MEŽĀZIS Neuztver pārāk burtiski apkārtējo izteikumus, centies notiekošo uztvert bezrūpīgāk, ar lielāku humora devu. Attiecību jomā vairāk balsties uz savstarpēju cieņu un sapratni.

ŪDENSVĪRS Tev var tikt izteikts kāds šķietami vilinošs piedāvājums. Ieklausies savā intuīcijā, tā palīdzēs atšifrēt graudus no pelavām. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu apmeklēt valsts iestādes.

ZIVIS Būsi emocionāls, jūtīgs, ikviens stingrāk izteikts vārds var izraisīt kaislību vētru. Neļauj sajūtām valdīt pār vēso saprātu un nepārdzīvo par niekiem! Dienas izskaņu ieteicams pavadīt kopā ar mīļoto.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu