Piektdienas horoskops: 18. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops piektdienai, 18. maijam.

AUNS Kā par spīti, var pajukt dienas plāni, liekot pilnībā pārstrukturēt darbu kārtību. Taču pārmaiņas, kaut arī negaidītas, būs ar labvēlīgu ietekmi. Kāds Auns var noslēgt patiesi izdevīgu darījumu.

VĒRSIS Atsakies no garām darba stundām, jo tās ātri vien radīs problēmas ar veselību. Vairāk ieklausies savā pašsajūtā, neignorē sagurumu vai nomāktību. Centies smelties dabas dziedējošo spēku.

DVĪŅI Pilnīgi iespējams, ka laika trūkuma dēļ nespēsi paveikt visus iecerētos darbus, tādēļ labprāt pieņemsi kolēģu palīdzību. Neaizmirsti pienācīgi pateikties par apkārtējo sniegto atbalstu.

VĒZIS Vari nokļūt personīgo ilūziju varā, kuras nebūt neveicinās ikdienas profesionālās gaitas. Šodien vēlamāk pievērsties labi zināmiem darbiem, atturēties no sarežģītu pienākumu pildīšanas.

LAUVA Liktenis būs labvēlīgs, iespējams, pasniegs tev kādu satriecošu dāvanu. Izmēģini laimi loterijā, bet, pirms to dari, noskaņojies uz cerīga viļņa. Vēlams izvairīties no ārstnieciskām procedūrām.

JAUNAVA Svarīgākās tikšanās labāk plānot dienas pirmajā pusē. Personīgo ambīciju dēļ var samezgloties attiecības ar apkārtējiem. Vēlams rast līdzsvaru starp savām un līdzgaitnieku vajadzībām.

SVARI Tavi panākumi darba jomā var izrādīties mainīgi, līdz ar to mainīsies arī noskaņojums. Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta, nevaino apkārtējos, bet gan meklē problēmas patiesos cēloņus.

SKORPIONS Nenogurdināts rausies pa savu darba lauciņu, tomēr ne jau neatlaidība vedīs tevi pie panākumiem. Šoreiz lielāka loma būs saskanīgām attiecībām ar priekšniecību, sponsoriem, aizbildņiem.

STRĒLNIEKS Būsi aktīvs un radošs. Pratīsi optimāli izmantot darba laiku, līdz ar ko līdz pēcpusdienai lielākie darbi būs jau padarīti. Dažiem tiks izteikts kāds izdevīgs darba piedāvājums.

MEŽĀZIS Šī diena būs kā pārbaudījums tavai garīgajai noturībai. Zvaigznes iesaka vairāk darboties vienatnē, jo kolektīvas aktivitātes var padarīt tevi nervozu. Dienas izskaņu vēlēsies pavadīt draugu lokā.

ŪDENSVĪRS Bez mitas skrienot, tu vairāk zaudēsi nekā iegūsi. Apstājies un padomā, uz kurieni un kamdēļ tu skrien! Atlicini laiku ne tikai lietišķajai pasaulei, bet arī privātajai dzīvei, garīgajām lietām.

ZIVIS Būsi pašpārliecināts, ar savu autoritatīvo tēlu iegūsi sadarbības partneru uzticību. Atliek vien pārvērst solījumus konkrētos darbos, un lietas nenoliedzami ies uz vēlamo pusi! Vakarā esi piesardzīgs pie stūres.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu