Svētdienas horoskops: 20. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Horoskops svētdienai, 20. maijam.

AUNS Nav izslēgts, ka pārējie mājinieki jau agrā rīta stundā dosies ceļā, savukārt tu dienu varēsi pavadīt, rēķinoties tikai ar savām vēlmēm. Piemērots brīdis, lai atjaunotu savu garderobi, mainītu imidžu.

VĒRSIS Vairāk domā par savu veselību, jo tādējādi nākotnē spēsi izvairīties no veselības sarežģījumiem. Ja nolem pievērsties fiziskām aktivitātēm, dari to ar mēra izjūtu, nepārpūlies!

DVĪŅI Tu būsi gaidīts viesis jebkurā kompānijā. Labprāt palīdzēsi apkārtējiem īstenot viņu ieceres un darīsi to lielākoties nesavtīgu motīvu vadīts. Gūsi baudu, smeļoties citu dzīves pieredzi, zināšanas.

VĒZIS Noteicošā loma būs ģimenei un tajā valdošajai gaisotnei. Zināmus satraukumus var radīt atvasītes, kuras visai vieglprātīgi izturēsies pret savām skolas gaitām. Esi savaldīgs, atturies no pavēlnieciska toņa!

LAUVA Vēlēsies pilnvērtīgi baudīt dzīves sniegtos priekus, aizmirst par ikdienas uztraukumiem, ļauties kam galvu reibinošam. Kādam tas būs jauns iekarojums mīlas frontē, citam nebēdnīgs izklaides pasākums.

JAUNAVA Skaļi paužot savas domas, atturies no pārāk asa, sarkastiska toņa, jo tas atbaidīs apkārtējos, padarīs tevi par rūgumpodu viņu acīs. Labāk pamēģini kļūt jautrāks, vairāk smaidīt, jokot!

SVARI Kopā ar draugiem, kolēģiem vēlēsies sarīkot nelielu izklaides pasākumu, kurš galu galā var izvērsties grandiozā tusiņā. Vēlams savās aktivitātēs iesaistīt arī ģimenes locekļus.

SKORPIONS Bez liekas domāšanas pieņem draugu aicinājumus kopīgi atpūsties. Neliela deva bezrūpības tev noteikti nāks tikai par labu. Nebrīnies, ja sajūti sevī interesi par radošajām lietām, it sevišķi mūziku.

STRĒLNIEKS Ideāla diena visu veidu braucieniem, atpūtai tuvu draugu kompānijā. Brīvie zīmes pārstāvji var nonākt simpātiskas personas uzmanības lokā, tālākais gan būs atkarīgs tikai no paša rīcības.

MEŽĀZIS Saviesīgā dzīve tevi interesēs ļoti nosacīti. Daudz lielāku uzmanību veltīsi mīļotajam cilvēkam, atvasīšu audzināšanai. Nav izslēgts, veltīsi laiku arīdzan jaunu zināšanu apguvei, ar interneta palīdzību.

ŪDENSVĪRS Gribēsi aktīvi dalīties ar apkārtējiem savās pārdomās, uzklausīt citu dzīves pieredzi. Kādam Ūdensvīram var rasties domas par interešu klubiņa dibināšanu. Tavas šā brīža idejas var būt patiesi vērtīgas.

ZIVIS Tu noteikti zināsi, kā iepriecināt savus tuviniekus, nekļūdīgi izvēlēsies viņiem tīkamākās izklaides. Lai iepriecinātu pats sevi, visticamāk, ļausies kādai skaistumkopšanas vai pirts procedūrai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu