Otrdienas horoskops: 22. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 22. maijam.

AUNS Iespējams, kāds no kolēģiem neapzināti pārbaudīs tavu pacietību, vēlēsies it visā izteikt savu viedokli, koriģēt notikumu gaitu. Esi savaldīgs, savu neapmierinātību centies paust diplomātiskā ceļā.

VĒRSIS Tu visu darīsi ar izteiktu apdomu un punktualitāti. Nesmādēsi arī apkārtējo padomus, labprāt ieklausīsies pieredzes bagātākos līdzgaitniekos. Šodien vari risināt ar finansēm saistīto.

DVĪŅI Priekšniecība var pavisam negaidīti uzticēt tev jaunus pienākumus. Nebaidies pieņemt izaicinājumus, tu ātri vien iekarosi nospraustās virsotnes, pārsteigsi pats sevi ar gūtajiem panākumiem.

VĒZIS Centies mierīgāk uztvert saņemtās ziņas, kā arī nezaudē savaldīšanos, risinot problemātiskas situācijas. Dienas beigās mīļotais cilvēks spēs jūtami uzlabot tavu omu, mazināt iekšējo saspringumu.

LAUVA Augstākstāvošie var nobremzēt kādu ieceri, norādot uz tajā klātesošajām nepilnībām. Taču tev būs visas iespējas novērst kļūdas un tikt pie kārotajiem rezultātiem, tikai vajadzēs būt gana pacietīgam.

JAUNAVA Lai gan tava nostāja atsevišķos jautājumos krasi atšķirsies no līdzcilvēku viedokļa, tu spēsi panākt kopīgu valodu ar visiem. Piemērota diena lietišķu jautājumu risināšanai, jaunu zināšanu apguvei.

SVARI Ik pa brīdim aizdomāsies par notiekošo mīlas frontē. Ja jutīsi, ka visas kompromisu iespējas ir izsmeltas, nopietni aizdomāsies par jaunu attiecību sākšanu. Darba lietas nesteidzīgi ritēs savu gaitu.

SKORPIONS Tu daudz labprātāk strādāsi viens, jo burzma, troksnis traucēs pienācīgi koncentrēties. Tevi saistīs patiesi ambiciozas ieceres, uzskatīsi, ka ikdienišķi sīkumi nav tavas uzmanības vērti.

STRĒLNIEKS Būsi viltīgs un pratīsi veiksmīgi izvilināt no aizsega savu konkurentu, lai pats iekārtotos viņa vietā. Daiļā dzimuma pārstāves bezrūpīgi koķetēs ar pretējo dzimumu, tieksies pēc apbrīnas.

MEŽĀZIS Ātri vien tiksi galā ar ikdienas darbiem, atlikušo laiku veltot sev tīkamām nodarbēm. Dienas otrajā pusē var gadīties patīkamas atkalredzēšanās, kuras atsauks atmiņā krāšņos pagātnes notikumus.

ŪDENSVĪRS Labvēlīgs laiks, lai atbrīvotos no kaitīgiem paradumiem, kā arī censtos uzlabot attiecības ar līdzgaitniekiem. Esi iejūtīgāks pret citu trūkumiem, nepilnībām, atceries, mēs neviens neesam ideāls.

ZIVIS Dienas notikumi var vedināt tevi uz secinājumiem, ka tev ir nepieciešams bagātināt savas profesionālās zināšanas. Iespējams, kāds no kolēģiem pratīs ieteikt tev atbilstošus kursus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu