Trešdienas horoskops: 23. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 23. maijam.

AUNS Tu nekādi nevēlēsies pavadīt dienu ofisā, risinot garlaicīgus darba jautājumus. Pa prātam būs krasas pārmaiņas, jauni izaicinājumi. Galvenais nekļūt pārdrošam, objektīvi novērtēt savus spēkus.

VĒRSIS Labvēlīgs laiks visu veidu kursu, profesionālās izaugsmes pasākumu sākšanai. Ja veiksmīgi izmantosi šobrīd saņemto informāciju, ātri vien tiksi pie panākumiem.

DVĪŅI Ja līdz šim būsi cītīgi strādājis, godprātīgi pildījis savus pienākumus, tad tagad varēsi priecāties par prēmiju vai algas pielikumu. Saskarsmē ar līdzgaitniekiem būsi jautrs, dzīvespriecīgs.

VĒZIS Būsi noskaņots ļoti lietišķi, joki tev nebūs ne prātā. Šobrīd patiesi vari risināt biznesa lietas, meklēt jaunus sadarbības partnerus, izklāstīt augstākstāvošajiem savas nākotnes ieceres, meklēt atbalstu tām.

LAUVA Var nākties būt izlēmīgam, pieņemt svarīgus lēmumus, atrodoties diezgan saspringtā gaisotnē. Pirms ko pasāc, rūpīgi pārliecinies, vai tavā rīcībā pietiekoši daudz laika un līdzekļu.

JAUNAVA Izvairies no ieslīgšanas diskusijās par politiku, globālām lietām, jo tā tikai veicināsi strīdus, pasliktināsi attiecības ar apkārtējiem. Labāk paveic ikdienas pienākumus un ļaujies atpūtai.

SVARI Veiksmīgs brīdis Svariem, kuri veic radošu darbu. Labā saprašanās ar kolēģiem, apdomīgā pieeja visam būs izcili sabiedrotie ceļā uz panākumiem. Nav izslēgti darījumi ar nekustamo īpašumu.

SKORPIONS Tev nedēļas vidus paies samērā mierīgi. Darbs nekādas galvassāpes nesagādās. Uzturā ieteicams lietot veselīgāku pārtiku un atturēties no alkohola. Attiecībās ar mīļoto būsi ļoti kaislīgs.

STRĒLNIEKS Galvenais it visā saglabāt mieru, ticību saviem spēkiem! Noteikti neļaujies pesimismam, kā arī neizgāz neapmierinātību uz apkārtējiem. Draugi spēs sniegt tik nepieciešamo morālo atbalstu.

MEŽĀZIS Atbilstošs brīdis juridisku jautājumu risināšanai. Var parādīties vēlēšanās mainīt kaut ko savā profesionālajā darbībā. Vakaru ieteicams pavadīt kopā ar mīļoto, pārdomājot kopīgos nākotnes plānus.

ŪDENSVĪRS Radīsies perspektīvas idejas, vienīgi būs nepieciešams rast gana daudz atbalstītāju, lai tās īstenotu. Savā dedzīgumā pielūko, ka nepārstrādājies, nedari pāri savai nervu sistēmai!

ZIVIS Ieteicams darbus izplānot līdz pat smalkākajiem sīkumiem, jo pienākumu būs daudz, turpretim laiks to īstenošanai var būt nepietiekams. Iespējams, tev būs nepieciešama palīdzība no malas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu