Ceturtdienas horoskops: 24. maijs

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 24. maijam.

AUNS Neskatoties uz to, ka šobrīd var tikt izteikti vilinoši piedāvājumi, tev rūpīgāk jāizvērtē savas reālās iespējas, neļauj peļņas vilinājumam radīt pārslodzes, iedragāt esošo darbu kvalitāti.

VĒRSIS Gribēsi darīt tikai to, kas tev labpatīk, pelēcīgos pienākumus atstājot citai dienai. Saskarsmē ar apkārtējiem nekļūsti pārlieku prasīgs, uzstājīgs, jo tas jūtami ietekmēs turpmākās attiecības.

DVĪŅI Lieliski tiksi galā ar visu, kas tev tiks uzticēts. Nebūs nekāds brīnums, ja izpelnīsies augstākstāvošo atzinību. Zīmīga diena Dvīņiem pedagogiem, pārdevējiem, kā arī ar tūrisma jomu saistītajiem.

VĒZIS Dienas pirmajā pusē vari organizēt dažādas tikšanās, kārtot birokrātiskas nianses. Pēcpusdienā ieteicams vairāk laika atlicināt ģimenes vajadzībām. Jo īpaši tava uzmanība būs nepieciešam bērniem.

LAUVA Palielināsies interese par radošām lietām. Kāda Lauva pievērsīsies reklāmas projektam, cita drosmīgi kāps uz skatuves un uzrunās plašu ļaužu loku. Tevi it visā pavadīs veiksme.

JAUNAVA Ik pa brīdim var pasprukt kāds stiprāks vārds, tomēr tev pietiks apdomības, lai paturētu savas domas pie sevis. Diena vairāk atbilstoša organizatoriskiem, tehniskas dabas jautājumiem.

SVARI Labi sapratīsies ar apkārtējiem. Ja tev padomā pasākt kādu sadarbību, noteikti visu nostiprini līgumā, jo tādējādi spēsi izvairīties no pārpratumiem, neskaidrībām, kā arī krāpšanas mēģinājumiem.

SKORPIONS Atsakies no visa vecā, morāli novecojušā, centies lietot jaunus, progresīvākus darba paņēmienus, palūkojies, uz pasauli ar citu, mūsdienīgāku skatījumu. Vairāk paļaujies uz savu intuīciju.

STRĒLNIEKS Nevienam neļausi šķērsot sev ceļu. Ja sanāks saķeršanās ar konkurentiem, viņi ātri vien tev piekāpsies. Pret iemīļoto būsi ļoti maigs, pretimnākošs, vēlēsies attiecībās vairot sirds siltumu.

MEŽĀZIS Līdzcilvēki respektēs tavu viedokli, ieklausīsies tajā. Pilnīgi iespējams, tiksi pieaicināts kā konsultants kāda komplicēta jautājuma risināšanā. Nekļūsti drūms savu atvasīšu klātbūtnē.

ŪDENSVĪRS Vari droši uzticēt kādu no saviem darba pienākumiem jaunākajiem kolēģiem, viņi tevi nepievils. Pats tikmēr meklē jaunas izaugsmes iespējas, sadarbības partnerus, sponsorus.

ZIVIS Tavas darba spējas tiešā veidā būs atkarīgas no attiecībām ar otro pusīti, tāpēc pacenties, lai jūsu kopdzīvē viss ritētu puslīdz mierīgi. Šodien vēlams atturēties no apjomīgiem naudas darījumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu