Svētdienas horoskops: 27. maijs

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Horoskops svētdienai, 27. maijam.

AUNS Kādam Aunam var veidoties kontakts ar ietekmīgu personu. Šī diena sola veiksmi biznesa pasaules pārstāvjiem. Visticamāk, tev izdosies savienot patīkamo ar lietderīgo un gūt ievērojamus panākumus.

VĒRSIS Iespējami negaidīti jaunumi, braucieni, patīkamas iepazīšanās. Ir vērts ieklausīties apkārtējo viedoklī, pat ja tas ir ar negatīvu piekrāsu. Šis ir īstais brīdis, lai novērstu sevī trūkumus, nospraustu jaunus plānus.

DVĪŅI Droši varēsi baudīt brīvdienu, zinot, ka līdz šim esi paveicis svarīgākos, atbildīgākos darbus. Lieliski jutīsies, esot mīļotā cilvēka kompānijā. Varat kopīgi doties uz kādu izklaides pasākumu.

VĒZIS Dienu velti savām vajadzībām, ļaujies kādas iegribas apmierināšanai un noteikti aizmirsti par ikdienas rūpēm – tu to esi pelnījis! Neļauj atvasītēm kāpt sev uz galvas, esi nedaudz striktāks!

LAUVA Uzzināsi daudz kā interesanta un jauna. Kāda Lauva, nonākot jautrā ballītē, var sastapt ļoti simpātisku būtni, kura acumirklī radīs neviltotas simpātijas. Uzplaukušās jūtas, visticamāk, būs abpusējas.

JAUNAVA Tavs garastāvoklis būs bezrūpīgāks nekā parasti. Iespējams, pats sev par pārsteigumu piekritīsi kādai draugu ierosinātai avantūrai. Lieliskais noskaņojums neizsīks līdz pat pašam vakaram.

SVARI Kāds no radiniekiem var vērsties pie tevis pēc finansiāla atbalsta. Tu, protams, būsi izpalīdzīgs, taču zini, ka nākotnē var rasties zināmi kavēkļi ar naudas atgūšanu. Pēcpusdienā vari izbaudīt ūdens procedūras.

SKORPIONS Tevi nedaudz kaitinās kāda mājinieka nevīžīgā attieksme pret mantām. Ar pārmetumiem gan neaizraujies, labāk centies konstruktīvā veidā paust savu sašutumu un neizpratni.

STRĒLNIEKS Varēsi ne par ko neuztraukties, mierīgi baudīt brīvo laiku. Draugi labprāt ar tevi kopā dosies uz kādu ballīti, kultūras pasākumu. Šī var būt zīmīga diena radošajiem, mākslinieciskajiem Strēlniekiem.

MEŽĀZIS Līdz pēcpusdienai būsi ļoti mierīgs, nesteidzīgs, baudīsi otrās pusītes sabiedrību, atvasīšu čalošanu. Vēlāk gan modīsies tava pienākuma apziņa, tu laicīgi sāksi gatavoties nākamās nedēļas darba cēlienam.

ŪDENSVĪRS Ja vien finanses to atļaus, labprāt dosies pa veikaliem, lai iegādātos ko tīkamu gan sev, gan pārējiem ģimenes locekļiem. Saskarsmē ar mīļoto var uzplaiksnīt neliels greizsirdības velniņš.

ZIVIS Vari gribot negribot tikt iesaistīts radinieku problēmu risināšanā. Neļauj sevi pārlieku noslogot ar citu likstām, centies ieturēt līdzsvaru starp citu un savām personīgajām vēlmēm, vajadzībām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu