Otrdienas horoskops: 29. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 29. maijam.

AUNS Katram darbam, ko šodien veiksi, pieesi radoši. Tev rūpēs paveiktā darba kvalitāte, kāpēc nesmādēsi virsstundas, lai paša iesākto paveiktu godam. Zināmus sarežģījumus var sagādāt biroja tehnika.

VĒRSIS Centies vairāk uzturēt kontaktus ar progresīvas domāšanas piekritējiem. Arī pats mēģini tikt vaļā no novecojušiem uzskatiem, neļauj, lai pārlieku konservatīvā attieksme bremzē tavu turpmāko progresu.

DVĪŅI Nokļūstot godkāres, lepnuma ķetnās, tu jūtami riskē sabojāt attiecības ar līdzcilvēkiem. Neaizmirsti, ka dzīvē noteikti ir svarīgākas lietas par materiālajiem labumiem. Esi draudzīgāks pret apkārtējiem.

VĒZIS Nekļūsti pārlieku vaļsirdīgs, sarunājoties ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Labāk savus nākotnes plānus, privātajā dzīvē notiekošo paturi pie sevis. Šodien vajadzētu vairāk uzmanības veltīt saimnieciskām lietām.

LAUVA Sākot jaunas sadarbības, stājoties darbā, liela nozīme būs spējai radīt par sevi pārliecināta, drošsirdīga cilvēka iespaidu. Mīlas jomā tieksies pēc lielākas daudzveidības, krāšņākām izjūtām.

JAUNAVA Uz daudziem tematiem, kuri agrāk tevi satrauca, tagad skatīsies daudz mierīgāk, objektīvāk. Šis ir atbilstošs brīdis, lai pievērstos analītiska rakstura darbiem, apliecinātu savas organizatoriskās dotības.

SVARI Būsi pats savas laimes kalējs, ārēji apstākļi tevi ietekmēs ļoti nosacīti. Ja vēl blakus būs uzticami kolēģi, savu īstenosi, aci nepamirkšķinot. Mājas dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas.

SKORPIONS Atturies izmantot neatļautas metodes, lai pārspētu savus sāncenšus. Esi godīgs ne tikai pret apkārtējiem, bet arī pret sevi. Kādam Skorpionam būs pienācis īstais brīdis izkratīt kādam savu sirdi.

STRĒLNIEKS Tavs oriģinālais domu gājiens var radīt patiesi perspektīvas, vērā ņemamas idejas. Turpmākos gājienus labāk plānot, kopā esot komandā, jo pašam var būt grūti aptvert visas svarīgās nianses.

MEŽĀZIS Nav izslēgts, ka darbus bremzēs nedaudz nomāktais garastāvoklis. Domas var būt izklaidīgas, koncentrēšanās spējas mainīgas. Šī nav piemērotākā diena, lai risinātu svarīgus lietišķos jautājumus.

ŪDENSVĪRS Vari rast patiesi oriģinālu veidu, kā uzlabot savu materiālo situāciju. Zināmus šķēršļus ceļā uz panākumiem var radīt apkārtējo aizspriedumi, kā arī nevēlēšanās sekot progresīvām tendencēm.

ZIVIS Esi neatlaidīgāks savos centienos, jo tieši tad gūsi jūtamākos galarezultātus. Saskarsmē ar sadarbības partneriem stingrāk turies pie saviem principiem, neļauj citam diktēt tev noteikumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu