Trešdienas horoskops: 30. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops trešdienai, 30. maijam.

AUNS Tavs īpatnējais uzvedības stils apkārtējos var radīt noraidošu attieksmi. Protams, nav slikti, ka jūties atbrīvots, tomēr, pārlieku šokējot apkārtējos, tu sasniegsi pretēju efektu vēlamajam.

VĒRSIS Savā ziņā jutīsies pārāks par vairumu no apkārtējiem. Samērīgās proporcijās šī tendence ir pat slavējama, ja vien neizzūd mēra izjūta un diplomāta spējas. Naudas lietas pareizāk risināt pēcpusdienā.

DVĪŅI Tie darbi, kurus uzskatīsi par rutīniem, tiks paveikti bez īpašas iedvesmas, un tajos var ieviesties neuzmanības kļūdas. Ja patiesi nespēj koncentrēties pienākumiem, produktīvāk būtu paņemt brīvdienu.

VĒZIS Vairāk uzmanības velti atvasītēm, pretējā gadījumā pār tavu galvu var nākt skarbi pārmetumi no otrās pusītes. Nekļūsti piekasīgs attiecībā pret kolēģiem, vairāk rūpējies par abpusējo saskaņu.

LAUVA Neikdienišķais skatījums uz dzīvi piesaistīs arī citu līdzīgi domājošu cilvēku uzmanību. Lielisks brīdis, lai dotos dažādos pieredzes apmaiņas braucienos vai arī pievērstos pedagoģiska rakstura lietām.

JAUNAVA Nekautrējies paplašināt savu paziņu loku. Jauni cilvēki, savādāki uzskati tikai bagātinās tavu ikdienas dzīvi. Saskarsmē ar mīļoto esi romantiskāks, izrādi vairāk intereses par partnera dzīvē notiekošo.

SVARI Noteikti nepalaid profesionālās lietas pašplūsmā un necenties ietekmēt ārējus notikumus. Labāk parūpējies, lai paša padarītais darbs atbilstu nepieciešamajām normām. Esi piesardzīgāks pie stūres.

SKORPIONS Tavā dzīvē šobrīd nepieciešams vairāk pozitīvu emociju, harmonijas. Tāpēc centies izvairīties no visu veidu stresa situācijām, verbālām konfrontācijām. Atslābināties lieliski palīdzēs pirts procedūras.

STRĒLNIEKS Rūpīgāk apdomā, ko un kam saki! It sevišķi publiska viedokļa paušana var vai nu uzspodrināt tavu reputāciju, vai arī to jūtami iedragāt. Diskutē tikai par tām lietām, kuras patiesi pārzini.

MEŽĀZIS Lietišķajā jomā sasniegsi visu, ko vien biji iecerējis. Savukārt mīlas frontē panākt mieru un harmoniju būs grūti. Mīļotais cilvēks var izrādīties pat ļoti kaprīzs un izrādīt izteiktu nevēlēšanos piekāpties.

ŪDENSVĪRS Tu pratīsi sevi pozicionēt vajadzīgajā gaismā. Nav izslēgts, tev tiks izteikti vilinoši piedāvājumi, taču nesteidzies tos uzreiz pieņemt. Proti, potenciālās perspektīvas sevī var slēpt zemūdens akmeņus.

ZIVIS Nesēdi dīki vienā vietā, vairāk izrādi savu iniciatīvu, iesaisties saviesīgās dzīves norisēs. Izejot plašākā sabiedrībā, tu vairosi iespējas izveidot kontaktus ar vajadzīgajām personām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu