Svētdienas horoskops: 3. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 3. jūnijam.

AUNS Nepievērs pārāk lielu uzmanību mīļotā dusmu izvirdumiem, tiem nebūs nekāda sakara ar tevi. Centies uzlabot omu partnerim, tādējādi viņš daudz ātrāk atgūsies no nelāgās omas un būs patiesi pateicīgs tev.

VĒRSIS Lieliski pratīsi izvēlēties izklaidi gan sev, gan otrajai pusītei. Naudas lietās būsi apdomīgs, taču tas nenozīmē, ka būsi pārlieku taupīgs. Tu zināsi, kā labi atpūsties, neieslīgstot pārmērīgos tēriņos.

DVĪŅI Nejauša iepazīšanās ar visai pretrunīgu, bet ļoti interesantu personību var jūtami mainīt tavu attieksmi pret pasaulīgām lietām. Šis brīdis kopumā var veicināt dažādas garīgās izaugsmes iespējas.

VĒZIS Atļauj sev nedaudz atpūsties no ikdienas steigas un mūžīgās nervozēšanas. Dodies pie jūras, baudi sauli, vēju. Saskarsmē ar mīļoto centies būt atvērtāks, izklāstīt partnerim, kas nomāc tavu sirdi.

LAUVA Liksi manīt, ka vēlies būt mājinieku uzmanības centrā. Tam par iemeslu būs iecere veikt būtiskas pārmaiņas miteklī, un katram no ģimenes locekļiem tagad tieksies iedalīt daļu no paredzētajiem darbiem.

JAUNAVA Izskatās, ka arī tu beidzot būsi gatavs mest visus darbus pie malas un nesteidzīgi baudīt pienākošos atpūtu. Iespējams, draugi, tev nezinot, jau būs sarūpējuši visai apjomīgu izklaides programmu.

SVARI Nav izslēgtas nelielas pārmaiņas mīlas dzīvē. Jūtamāk to izjutīs tie Svaru zīmes pārstāvji, kuri nesen sākuši attiecības. Ja esi paredzējis doties uz veikaliem, labāk dari to dienas pirmajā pusē.

SKORPIONS Tavas iegribas var kļūt pārlieku sakāpinātas. Centies ar vēsu prātu apzināties to, ko šobrīd vari sev atļauties. Arī intīmajā dzīvē nekrīti galējībās, centies sabalansēt savas un partnera vēlmes.

STRĒLNIEKS Neapšaubāmi patiks, ka tevi paslavē kāds no tuviniekiem. Saņemot komplimentus, sajutīsi jaunu stimulu turpmākajām aktivitātēm. Šodien vislabāk sapratīsies ar gados jaunākajiem.

MEŽĀZIS Tevi nepametīs praktiskais noskaņojums, kurš tā vien mudinās paveikt ko paliekošu un vērtīgu. Iespējams, otrā pusīte būs līdzīgi noskaņota, kas ļaus kopīgi īstenot saimniecībā nepieciešamos darbus.

ŪDENSVĪRS Noskaņojums būs tieši atkarīgs no tā, kādā sabiedrībā šodien uzturēsies. Tev visnepiespiestākais kontakts veidosies ar jauniem, progresīvi domājošiem cilvēkiem.

ZIVIS Rītdiena šķitīs tik tāla, ka šodien nolemsi baudīt dzīvi pilniem kausiem. Dienas otrajā pusē tavu tā jau labo garastāvokli pastiprinās mīļotā cilvēka uzmanības apliecinājumi, koķetīgums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu