Otrdienas horoskops: 5. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 5. jūnijam.

AUNS Kāda apkārtējo nejauši izteikta frāze var jūtami aizskart tavu pašlepnumu. Centies nomierināties un neskaidrot turpmākās attiecības. Labāk velti vairāk uzmanības saviem tiešajiem pienākumiem.

VĒRSIS Atliec privātas dabas jautājumu risināšanu darba laikā. Rūpīgāk ieklausies priekšniecības norādēs. Kāds Vērsis var saskarties ar neparedzētiem izdevumiem. Vakarā tieksies pēc mīļotā uzmanības.

DVĪŅI Tev veiksies lietās, kuras skar tirdzniecības un reklāmas jomu. Taču svarīgus līgumus šodien nav ieteicams slēgt, kā arī līdz pēcpusdienai nevajadzētu apmeklēt valsts iestādes.

VĒZIS Mācēsi panākt kopīgu valodu ar sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem. Piemērota diena nopietnu pārrunu veikšanai, nekustamā īpašumu lietām. Pēc darba atrodi laiku savām atvasītēm.

LAUVA Ja būs nepieciešams, izņemsies komandas līdera funkcijas, centīsies kolektīvā uzturēt produktīvu un saskanīgu vidi. Līdzcilvēku novērtējums, komplimenti izraisīs tevī patiesu gandarījumu.

JAUNAVA Labs brīdis, lai pabeigtu iesāktos darbus. Bērni var tev izteikt zināmus pārmetumus, ka nepavadi pietiekoši daudz laika ar viņiem. Centies kliedēt viņu pārmetumus, pavadot vakaru kopīgās aktivitātēs.

SVARI Tev šodien nāksies krietni vien papūlēties, lai sasniegtu savu. Iespējams, tieši apkārtējie, no tevis neatkarīgie apstākļi radīs galvenos šķēršļus. Esi apdomīgs, nezaudē savaldīšanos sīku nebūšanu dēļ!

SKORPIONS Ik pa brīdim var izpausties tavas rakstura negatīvās īpašības. Proti, būsi spītīgs un nedaudz dzēlīgs. Taču zini, ka esot rupjš pret līdzgaitniekiem, tu galu galā ieriebsi pat sev.

STRĒLNIEKS Necenties visas radušās problēmas risināt ar savu neapšaubāmo šarmu, runas dāvanām. Vispareizāk ļaut, lai par tevi runā paveiktie darbi, nevis skaļi izteikti solījumi, gudra prātuļošana.

MEŽĀZIS Pieaugs dzīvesprieks, parādīsies papildu enerģija. Zvaigznes silti iesaka izmantot to, lai sasniegtu jaunas virsotnes profesionālajās gaitās. Attiecību lietas šobrīd pareizāk būtu necilāt.

ŪDENSVĪRS Priekšniecība var būt neapmierināta par kādu no taviem «fiksajiem» izgājieniem. Centies radušās nesaprašanās uzreiz mazināt, risināt problēmu, citādi tā var pāraugt nejaukā konfliktā.

ZIVIS Centies radināt sevi pie lielākas kārtības un paveikt iesāktās lietas līdz galam! Tiecoties pēc saviem mērķiem, izmanto tikai atļautas metodes, jo aizmuguriska rīcība ātri var tikt atmaskota.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu