Trešdienas horoskops: 6. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 6. jūnijam.

AUNS Iespējams, veidosi jaunas sadarbības, lietišķās attiecības. Pateicoties saviem panākumiem, pastāv lieliskas iespējas ne tikai gūt ievērojamu peļņu, bet arī izpelnīties sabiedrības atzinību.

VĒRSIS Skaidri apzināsies, ka mērķis sasniedzams, vien neatlaidīgi strādājot, tādēļ nežēlosi savus spēkus. Vērši priekšnieki var kļūt pārlieku prasīgi pret saviem padotajiem. Centies it visā ieturēt mērenību.

DVĪŅI Noteikti nebūsi malā sēdētājs, ātri vien iesaistīsies apkārt notiekošajā. Ja uzņemies būt par padomdevēju kādam, runā tikai pār tām lietām, kuras patiesi pārzini. Nekļūsti vieglprātīgs naudas jautājumos.

VĒZIS Darba joma var tevi nomākt. Iespējams, šķitīs, ka ikdienas pienākumi piepeši kļuvuši grūti un pārlieku komplicēti. Centies pārvarēt vājuma brīdi, neļauties nedz slinkumam, nedz grūtsirdībai.

LAUVA Kāda Lauva var piepeši atskārst, ka ir iztērējusi vairāk naudas, nekā var atļauties, un nu sirdi pārņems uztraukums. Zvaigznes iesaka pēc iespējas ciešāk savilkt jostu un atturēties no liekām parādsaistībām.

JAUNAVA Mēģināsi visādi uzlabot attiecības ar mājiniekiem, jo pēdējā laikā pret viņiem būsi kļuvis nedaudz vēsāks, atturīgāks. Ja vien liksi lietā izdomu, būsi patiess, tevi centieni vainagosies panākumiem.

SVARI Tevī dzims jaunas idejas, kuras prasīsies tapt īstenotas. Lai gan laiks un nauda būs nemainīgā daudzumā, tu vienalga iemanīsies daļu no cerētā pavirzīt tuvāk realizācijai. Sagādā kādu pārsteigumu mīļotajam.

SKORPIONS Šodien turies nostāk no citu strīdiem, necenties būt par šķīrējtiesnesi. Vēlams aizdomāties par savu karjeras turpmāko izaugsmi, vairāk komunicēt ar savas profesijas pārstāvjiem, domubiedriem.

STRĒLNIEKS Ja vien līdzās būs īstie cilvēki, tevi pavadīs veiksme! Šodien ne reizi vien tev var būt nepieciešams līdzcilvēku atbalsts. Naudas lietas vēlamāk kārtot dienas pirmajā pusē. Labi sapratīsies ar atvasītēm.

MEŽĀZIS Mazāk uztraucies par savu finansiālo stāvokli, vairāk domā par to, kā pieslīpēt savas profesionālās iemaņas. Ja ļausi savā ikdienā ienākt dažāda veida novitātēm, ātri vien uzlabosi dzīves kvalitāti.

ŪDENSVĪRS Ja tevi neapmierina apkārt notiekošais, nesēdi rokas klēpī salicis, bet gan rīkojies! Šoreiz grūtības, dažādi sarežģījumi tikai stimulēs tevi, padarīs vēlamo rezultātu vēl iekārojamāku.

ZIVIS Šķietami izdevīgi piedāvājumi no ārzemju sadarbības partneriem diemžēl var izrādīties zaudējumus nesoši, apgrūtinoši. Centies kritiskāk izvērtēt visu, kas sola ātru, bezrūpīgu peļņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu