Ceturtdienas horoskops: 7. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 7. jūnijam.

AUNS Sajūta būs, ka griezies vāveres ritenī un nekādi netiec uz priekšu. Kā mierinājumu var minēt - šī sajūta būs pārejoša. Ja paskatīsies uz notiekošo analītiski, iespējams, saskatīsi novēršamās nepilnības.

VĒRSIS Veiksme smaidīs saimnieciskajos darbos. Šodien organizētās lietišķās tikšanās var novest pie veiksmīgas sadarbības sākuma. Vakaru pavadīsi mīļotā cilvēka apskāvienos.

DVĪŅI Rīkojoties uz savu galvu lietās, kurās ir nepieciešama speciālista konsultācija, iespējami jūtami finansiāli zaudējumi. Balsties tikai uz labi pārbaudītu informāciju, neatstāj vietu nejaušībai.

VĒZIS Darba būs daudz. Varbūt pat nāksies meklēt palīdzīgu roku un ne vienu vien. Līdz pēcpusdienai nevajadzētu risināt juridiska rakstura lietas, kā arī apmeklēt valsts iestādes. Ģimenes dzīvē iespējamas pārmaiņas.

LAUVA Būsi noskaņots aktīvi strādāt, tādējādi paveicot ne mazums svarīgu lietu. Tev šodien būs raksturīga nevēlēšanās atkāpties no sava viedokļa. Kolēģi var būt neizpratnē par tavu ietiepīgumu.

JAUNAVA Darba lietas lēnām virzīsies tev vēlamā virzienā. Sirds vairāk alks pēc siltuma, mīlestības. Attiecībās ar mīļoto var parādīties zināmas greizsirdības izpausmes. Centies nogludināt strīdus sarunu ceļā.

SVARI Būs samērā grūti izšķirties par kādu piedāvājumu. Tas var likties tik vilinošs, bet iekšējā balss teiks priekšā ko nelāgu. Šodien vairāk ir vērts ieklausīties priekšnojautā. Šobrīd tev sekmēsies analītisks darbs.

SKORPIONS Vari kļūt pārāk dedzīgs, un tā nodarīsi pāri pats savai veselībai. Ievēro mērenību it visās dzīves jomās. Kāds no kolēģiem var lūgt tavu atbalstu. Šodien nav ieteicamas pārrunas ar priekšniecību.

STRĒLNIEKS Būs nedaudz apsīcis tavs optimisms. Vēlēsies visu pamest un vienkārši pavērot notiekošo no malas. Tā radīsies ne mazums jaunu un ļoti vērtīgu atklāsmju. Iedvesmu pratīsi smelties filozofiskās lietās.

MEŽĀZIS Tev šobrīd deg zaļā gaisma. Ar sev raksturīgo neatlaidību noteikti spēsi veiksmīgi tikt galā ar paredzētajiem darbiem. Iepērkoties pievērs lielāku vērību pārtikas preču realizācijas termiņam.

ŪDENSVĪRS Šodien kāds no konkurentiem var vēlēties nomelnot tavu reputāciju. Neskatoties ne uz ko, centies saglabāt mieru, savaldību. Liec lietā tikai godīgus līdzekļus, pretējā gadījumā vari ciest sakāvi.

ZIVIS Naudas lietās vari kļūt nedaudz izklaidīgs. Šobrīd nav ieteicams slēgt līgumus, veikt darījumus ar nekustamo īpašumu. Kādam Zivs zīmes pārstāvim pēkšņi var saasināties hroniskas kaites.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu