Sestdienas horoskops: 9. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Horoskops sestdienai, 9. jūnijam.

AUNS Dienas pirmajā pusē iespējami negaidīti ciemiņi. Patīkamais pārsteigums var izvērsties lustīgā pasākumā. Pagatavo saviem viesiem kādu kārumu un atgādini atvasītēm par labām manierēm.

VĒRSIS Pārlieku atklātās valodas dēļ var rasties domstarpības ar apkārtējiem. Nestrīdies ar kaimiņiem, labāk velti laiku saimnieciskām lietām. Vakarā pavadi laiku ar otro pusīti un vienkārši parunā par dzīvi.

DVĪŅI Esi piezemētāks, objektīvāk novērtē savas spējas, padari līdz galam iesāktos darbus. Ja esi nolēmis doties tālākā ceļā, noteikti pirms tam pārbaudi, vai esi sapakojis līdzi visu nepieciešamo!

VĒZIS Saved kārtībā mājas lietas, uzkop to un varbūt vēlāk dodies uz kādu brīvdabas pasākumu. Šodien vari sajust sevī vēlmi pievērsties kam radošam. Saskarsmē ar mīļoto būsi ļoti emocionāls.

LAUVA Aktīvi rosīsies pa māju vai mazdārziņu. Piekopjot fiziskas aktivitātes, jutīsi, kā samazinās stress un uzlabojas oma. Dienas izskaņā liela daļa Lauvas zīmes pārstāvju būs gatavi kārtīgai ballītei.

JAUNAVA Ja nesen esi uzņēmies īstenot jaunu projektu, pilnīgi iespējams, ka dienu veltīsi tam. Mīļotajam par šādu notikumu attīstību, seju nerotās smaids, taču viņš būs saprotošs un pacietīgs.

SVARI Būsi patīkams un gaidīts sarunu biedrs. Pretējais dzimums pievērsīs tev vairāk uzmanības nekā parasti. Pielūko, lai tavs koķetīgums nerada greizsirdības izpausmes mīļotajā cilvēkā.

SKORPIONS Tev nenoliedzami jāliek lietā savas radošās dotības, iesaistoties kādā mākslinieciskā projektā. Nojaucot nedrošības sienu, varēsi īstenot sen kārotu, taču paša apspiestu sapni.

STRĒLNIEKS Centies skaidrāk apzināties, ko patiesībā šodien vēlies darīt, citādi sanāks, ka šaudīsies no vienas iegribas pie otras, bet tā īsti neīstenosi nevienu. Vairāk laika atlicini atvasīšu audzināšanai.

MEŽĀZIS Saposies un dodies vien kopā ar ģimeni apciemot radus, draugus. Tādējādi mierīgi varēsiet izrunāt pēdējā laika aktuālos notikumus un arīdzan palielīties par saviem sasniegumiem.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies aizpildīt iztrūkstošās zināšanas kādā jomā, kura nesen tevi ir pamatīgi aizrāvusi. Lai iegūtu daudzpusīgāku informāciju, aktīvāk izmanto interneta sniegtās iespējas.

ZIVIS Šodien labāk neieslīgsti ģimenes problēmu risināšanā, izraujies no mājas, tev ir nepieciešama vides maiņa. Pareizi darīs tie, kuri ļausies līdz šim neizmēģinātām, aizraujošām lietām, ielaidīs savā dzīvē pārmaiņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu