Svētdienas horoskops: 10. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Horoskops svētdienai, 10. jūnijam.

AUNS Jo vairāk laika pavadīsi svaigā gaisā, jo labāk jutīsies. Arī otrā pusīte nesmādēs nedz pastaigas, nedz nelielas sportiskas aktivitātes. Vakarā vari ļauties labam kino seansam, rokā turot garda vīna glāzi.

VĒRSIS Šodien tev ļauts darīt to, kas pašam tīk! Ja vien rodas vēlme, dodies nelielā izbraucienā, apmeklē saviesīgus pasākumus. Šodien sastaptie cilvēki var sniegt iedvesmu turamākajiem darbiem.

DVĪŅI Var rasties sarežģījumi attiecībās ar mīļoto. Ja gadās pieļaut kādu kļūdu, pateikt lieku vārdu, neesi stūrgalvīgs, atzīsti pāridarījumu un izlīgsti. Nav izslēgts, tu vēlēsies veikt nelielas pārmaiņas interjerā.

VĒZIS Labprāt paslinkosi, dienu pavadīsi mierīgās, ģimeniskās noskaņās. Pļāpājot ar atvasītēm, vari secināt, ka viņās sāk iezīmēties tavas rakstura īpašības. Kopīgi pavadītais laiks sniegs daudz pozitīvu emociju.

LAUVA Tev tā īsti nekur šodien negribēsies iet, un varbūt pat tā arī labāk. Atrodi laiku, lai pārcilātu domās nesen paveikto un apzinātos, kas vēl darāms, lai uzlabotu savu konkurētspēju darba tirgū.

JAUNAVA Iespējams, pats apzināsies, ka īsti nezini, ko vēlies no mīļotā cilvēka sagaidīt. Šo jautājumu palīdzēs kliedēt kopīgas un atklātas sarunas. Lai uzlabotu garastāvokli, ieteicamas pirts procedūras.

SVARI Kādam Svaru zīmes pārstāvim liksies vilinoši pavadīt dienu, staigājot pa veikaliem. Turpretim citi aktīvi iestāsies par veselīgu dzīvesveidu un veltīs laiku sportiskām nodarbēm.

SKORPIONS Mājiniekiem ar tevi var nebūt viegli sadzīvot, jo dzīvi skatīsi tikai melnās un baltās krāsās. Esi apdomīgāks, labāk veicini sevī vēlmi piekāpties, meklēt kompromisus, nevis spītīgi iecirsties.

STRĒLNIEKS Šobrīd zvaigznes iesaka veltīt uzmanību pašsajūtai. Ja tā ir līmenī, viss kārtībā – dodies dzīvē! Taču, ja sajūties apātisks, apjucis vai nomākts, tad labāk dienu pavadi mājās, kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS Tiklīdz pabeigsi vienu saimniecisko darbu, tā tūlīt uzradīsies kāds cits. Šoreiz arī tu vari noskaisties un atmest visam ar roku, dodoties kaut kur izklaidēties. Galvenais, esi piesardzīgāks ar alkohola lietošanu.

ŪDENSVĪRS Dienas pirmā puse būs salīdzinoši nemierīga, jo saskarsmē ar mājiniekiem var rasties ne viens vien strīds. Taču jau pusdienas laikā visas nebūšanas, nesaprašanās pazudīs kā nebijušas.

ZIVIS Kļūsi rosīgs, labprāt uzņemsi ciemiņus vai arī pats dosies viesoties pie draugiem vai radiniekiem. Tevi aizraus ezotēriski jautājumi. Labprāt interesēsies par mistiku, dzīves noslēpumaino, neizskaidrojamo pusi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu