Otrdienas horoskops: 12. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops otrdienai, 12. jūnijam.

AUNS Tu godprātīgi veiksi paredzētos darbus, tomēr tavu apņēmību var nedaudz mazināt priekšnieka piekasīšanās nebūtiskām detaļām. Esi savaldīgs, gan šefs atgūs labu omu un liks tevi mierā!

VĒRSIS Centies optimistiskāk raudzīties uz dzīvi, jo tad arī daudzas citas lietas ieņems pozitīvāku virzību. Ja draugi aicina, uz kādu ballīti, pat nedomā atteikties, jo tieši tur tev ir iespēja atgūt dzīvesprieku.

DVĪŅI Zināmas grūtības var sagādāt viennozīmīga lēmuma pieņemšana. Iespējams, tev būs nepieciešams morāls iedrošinājums vai padoms no malas. Privātajā dzīvē notiekošais būs patīkams atspaids citām problēmām.

VĒZIS Veicot ikdienas darbus, vairāk balsties uz iekšējām izjūtām, intuīciju. Piemērots brīdis, lai tiktu skaidrībā ar finansiālajiem jautājumiem, sakārtotu saimnieciski organizatoriskās lietas.

LAUVA Saskaroties ar dažādām situācijām, vari nonākt pie secinājuma, ka zināmā mērā pats esi liedzis sev karjeras izaugsmes iespējas. Tamlīdzīgas atziņas mudinās gūt jaunas zināšanas, profesionālās iemaņas.

JAUNAVA Šī diena var nest satraukumus, vairums no tiem būs saistīti ar finanšu jautājumiem. Nezaudē savaldību, visu apsver ar skaidru prātu. Ja pārvarēsi šo saspringto brīdi, nākotnē viss rādīsies gaišākās krāsās.

SVARI Nav svarīgi, kādā jomā strādā, šobrīd no tevis tiks prasītas lielākās koncentrēšanās spējas un attapīgums. Tev var lieliski izdoties apvienot patīkamo ar lietderīgo. Dienas izskaņā vēlēsies būt kopā ar mīļoto.

SKORPIONS Iespējami negaidīti notikumu pavērsieni, kas tavu citkārt mierīgo dzīves ritējumu ievirzīs daudz dinamiskākā gultnē. Nerīkojies uz karstu galvu, pirms sper izšķirošus soļus, aprunājies ar kolēģiem.

STRĒLNIEKS Tev šobrīd priekšā stāvēs nozīmīgi darbi, kurus pratīsi godam paveikt. Palielinoties darba slodzei, pieaugs vajadzība pēc pilnvērtīga miega, tādēļ atcel iepriekš ieplānoto tusiņa apmeklējumu.

MEŽĀZIS Liksies, ka apkārtējie ir burtiski sazvērējušies, jo ikvienam būs nepieciešams tavs padoms vai atbalsts. Pašaizliedzība neapšaubāmi palīdzēs tev ar visu tikt galā, pielūko tikai, lai nesanāk pārpūlēties!

ŪDENSVĪRS Rūpīgāk izpēti pieejamo informāciju masu saziņas līdzekļos, jo tajā radīsi vairākas atbildes uz meklētajiem jautājumiem. Dienas izskaņā vari kļūt par amizantas situācijas aculiecinieku.

ZIVIS Nolemsi pārkārtot pasauli pēc sava prāta. Tomēr, pirms sāc karagājienu, padomā, vai viens spēsi pieveikt visu cerēto. Šodien ieguvēji būs tie, kuri spēs kāroto panākt diplomātiskā ceļā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu