Pirmdienas horoskops: 18. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops pirmdienai, 18. jūnijam.

AUNS Ja vēlies nostiprināt attiecības ar otro pusīti, tad šī diena ir kā radīta! Saprotama lieta, ka darbs arī prasīs savu, taču, pateicoties tavam enerģiskumam un apķērībai, tu ar visu lieliski tiksi galā.

VĒRSIS Darbā nopietnākās lietas, visticamāk, gulsies uz taviem pleciem. Šo savā ziņā varēs nodēvēt par pārbaudījumu dienu, kuru veiksmīgi izturot tevi pārņems neizsakāma gandarījuma sajūta.

DVĪŅI Tu vēlēsies uzturēties gudru, erudītu cilvēku sabiedrībā, jo tā spēsi pats bagātināties, gūt jaunu, noderīgu pieredzi. Kādam Dvīņu zīmes pārstāvim var nākties uzņemties reklāmas projekta vadīšanu.

VĒZIS Panākumi tevi gaida radošajā lauciņā. Dažiem Vēžiem pavērsies iespēja izdevīgi pārdot savu garadarbu. Dienas izskaņā nevajadzētu ilgstoši atrasties pie stūres, risināt smagus attiecību jautājumus.

LAUVA Tu šodien būsi īsts darbarūķis, kuram nebūs bail uzņemties atbildību, izrādīt iniciatīvu. Piemērota diena, lai veiktu pārrunas ar augstākstāvošajiem, stātos plašākas auditorijas priekšā.

JAUNAVA Lai gūtu cerētos panākumus, tu netaupīsi spēkus. Šādi rīkosies, labāko nodomu vadīts, tādēļ droši vari cerēt uz lielāku algu vai papildu brīvdienām. Nav izslēgti strīdi ar otro pusīti.

SVARI Tev nenoliedzami piemīt lieliskas analītiskās dotības, bet šobrīd tās nez kādēļ nesniegs atbildes uz tev svarīgiem jautājumiem. Iespējams, kārotais slēpjas dziļākos, filozofiskākos slāņos.

SKORPIONS Zvaigznes silti iesaka atbrīvoties no visa, kas ir novecojis, izsmēlis savu jēgu. Tieši ļaujot ienākt savā dzīvē dažāda veida novitātēm, tu ātri vien piedzīvosi kāpumu profesionālajās lietās.

STRĒLNIEKS Var izpausties tendence pieņemt pārsteidzīgus, nedaudz utopiskus lēmumus. Nesteidzies, liec daudz lielāku akcentu uz kvalitāti, nevis kvantitāti! Pieredzējušākie kolēģi spēs sniegt vērtīgus padomus.

MEŽĀZIS Šobrīd prātīgāk apcerēt nākotni, bet ieceru realizāciju atlikt uz nākamo nedēļu. Pievērs lielāku uzmanību veselības stāvoklim, neielaid sīkas kaites, kuras var pāraugt nejaukās hroniskās slimībās.

ŪDENSVĪRS Jutīsies kā iespiests spīlēs, darba kolektīvā trūks elpas. Šo situāciju var vienkārši labot, vairāk pārvietojies ar kājām, nevis auto, un centies strādāt individuāli. Pēc darba ātrāk dodies mājup atpūsties.

ZIVIS Šodien nenoliedzami nekas nenotiks tāpat vien. It visā, kas atgadās, centies saskatīt slēptāku jēgu, pamanīt cēloņu un seku sakarību. Attiecības ar mīļoto cilvēku sniegs patiesu gandarījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu