Trešdienas horoskops: 20. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops trešdienai, 20. jūnijam.

AUNS Neļauj skumjām, grūtsirdībai nomākt darbaspējas. Nesenais strīds ar mīļoto cilvēku nav tik attiecības postošs, kā tev varētu likties. Vakarā vienkārši sirsnīgi izrunājieties un centieties salīgt mieru.

VĒRSIS Jutīsies zirgā! Liksies, ka nekas tevi neapstādinās ceļā uz panākumiem. Taču zvaigznes saka - tev jābūt nedaudz lēnīgākam, jāuzmanās no zemūdens akmeņiem. Ieklausies mīļotā cilvēka padomos!

DVĪŅI Tev var uzspīdēt veiksme, un beidzot varēsi sākt ilgi gaidītu un potenciāli ienesīgu projektu. Lai tiktu galā ar visu darbu gūzmu, tev nenoliedzami būs jānodrošinās ar uzticamas komandas atbalstu.

VĒZIS Aizvien vairāk tevi saistīs garīgas vērtības. Varbūt apmeklēsi astrologu, zīlnieku vai baznīcu. Darba jautājumos var rasties sarežģījumi no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Esi pacietīgs, gan viss normalizēsies.

LAUVA Lietas ies kā pa kalniem un lejām. Būtu labi, ja tu svarīgākās darīšanas atliktu uz pēcpusdienu, rīta cēlienu veltot mazāk nozīmīgiem darbiem. Vakaru noteikti vēlēsies pavadīt kopā ar otro pusīti.

JAUNAVA Nav pats piemērotākais brīdis finanšu jautājumiem. Turpretī radošie projekti ies no rokas tā ka prieks! Ja nepieciešams, vari pievērsties jaunu zināšanu, profesionālo iemaņu apgūšanai.

SVARI Neļauj slinkumam sevi uzveikt, esi pašaizliedzīgāks un enerģiskāk aizstāvi savas intereses. Nav izslēgts, savu nelāgo seju var parādīt kāds no skauģiem. Saglabā mieru un nosvērtību.

SKORPIONS Pratīsi meistarīgi risināt lietišķa rakstura sarunas, panākt izdevīgus nosacījumus turpmākajiem darījumiem. Savukārt privātajā dzīvē tev nenāksies viegli sabalansēt vēlmes ar reālajām iespējām.

STRĒLNIEKS Tevi negaidīti var pārņemt romantisks un pacilāts noskaņojums. Par visu vari gribēsi izvēdināt galvu un šodien atrasties pie jūras, baudot svaigo priežu gaisu un tik kāroto mieru, labsajūtu.

MEŽĀZIS Šodien pragmatiskā un nosvērtā pieeja lietām būs tieši laikā. Tev garām nepaslīdēs neviena svarīga nianse. Zīmīgs brīdis Mežāžiem, kuri pūlas zinātnes, arhitektūras un loģistikas jomā.

ŪDENSVĪRS Darba procesā var ieviesties nelielas neuzmanības kļūdas, kuras savukārt radīs nepatīkamus kavēkļus. Lai izvairītos no visa, kas traucē, visa, kas lieks, esi sistemātisks, nenovērs uzmanību!

ZIVIS Kādu Zivju zīmes pārstāvi var gaidīt pārsteigums darba jomā. Pilnīgi iespējams, tas var izpausties kā neparedzēts un ļoti interesants komandējums. Vakaru, visticamāk, pavadīsi, kravājot ceļasomu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu