Piektdienas horoskops: 22. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Horoskops piektdienai, 22. jūnijam.

AUNS Šī tev var izrādīties diezgan smaga diena, tādēļ samēro enerģijas krājumus un rūpīgāk plāno paredzētos darbus. Labi, ka pēc smagās darbadienas mīļotais pratīs uzlabot tev omu, likt justies lieliski.

VĒRSIS Tev veiksies it visā, kas skar žurnālistiku un saimniecisko jomu. Lai paplašinātu tā jau plašo redzesloku, kā arī gūtu jaunus iespaidus, kāds Vērsis nolems doties aizraujošā komandējumā.

DVĪŅI Neapšaubāmi būsi patīkams sarunu biedrs, kolēģi labprāt atklās tev savus pārdzīvojumus. Savu iespēju robežās palīdzi līdzcilvēkiem, arī tu pats par to tiksi bagātīgi atalgots. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

VĒZIS Izveidosies veiksmīga sadarbība ar gados vecākiem kolēģiem. Kāds no viņiem augsti novērtēs tavu centību, nākotnē kļūs par uzticamu padomdevēju. Noteikti noved iesākto līdz galam!

LAUVA Tev fortūna smaidīs vai visas dienas garumā. Vari droši īstenot savas patiesās ieceres. Kāda Lauva labprāt iesaistīsies ar labdarību saistītā projektā, centīsies pierunāt lielāku ļaužu loku darīt to pašu.

JAUNAVA Kolēģus var darīt uzmanīgus tava noslēgtība un domīgums. Esi atvērtāks, dalies ar saviem uzskatiem, pārdzīvojumiem, tā tikai stiprināsi saikni ar līdzgaitniekiem. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

SVARI Tevī modīsies vēlme redzēt sev apkārt skaistas, sakoptas lietas. Lai īstenotu kāroto, būsi gatavs tērēt privātos līdzekļus, lai izskaistinātu tuvāko apkārtni. Mīļotais labprāt atbalstīs tavus centienus.

SKORPIONS Esi iejūtīgāks, vairāk rēķinies ar cilvēku jūtām! Ja pratīsi mainīt saskarsmes stilu, kļūsi nedaudz diplomātiskāks, koķetāks, ātri vien ieraudzīsi smaidu un atzinību sarunu biedra sejā!

STRĒLNIEKS Spēsi orientēties juridiskajos līkločos. Tomēr, ja neesi profesionālis, atturies sniegt konsultācijas sarežģītos jautājumos. Vakarā pastāv iespēja atjaunot kādreiz sevi izsmēlušas mīlas attiecības.

MEŽĀZIS Kāre strādāt šodien būs zudusi. Labprāt paslinkosi, nemanot citiem, pievērsīsies privātām lietām. Nav izslēgti neparedzēti izdevumi atvasīšu vajadzībām. Komunicējot ar mīļoto, neesi tik ass, tiešs.

ŪDENSVĪRS Ikdienišķie pienākumi prasīs lielāku piepūli, koncentrēšanos, nekā ierasts. Iespējams, pie vainas būs iekšējais saspringums, uzkrātais stress. Pēc darba dodies garākā pastaigā.

ZIVIS Pastāv zināms risks nokļūt personīgo emociju, iegribu gūstā. Lielveikaliem šodien met līkumu. Labāk paveic pašus nepieciešamākos darbus un ātrāk dodies pie miera. Nepārkāp atļauto braukšanas ātrumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu