Svētdienas horoskops: 24. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Horoskops svētdienai, 24. jūnijam.

AUNS Iespējamas nelielas domstarpības ar mājiniekiem. Šoreiz nu gan nav vērts iet un cīnīties par «taisnību»! Salabstiet un izbaudiet Jāņu dienu, kā to patiesi pienākas darīt.

VĒRSIS Tu alksi spraigāku emociju. Iespējams, grādīgo dzērienu iespaidā piekritīsi kādai avantūrai, kurai citkārt meti līkumu. Svarīgi nekrist galējībās un saglabāt vēsu prātu!

DVĪŅI Apkārtējo vidū izcelsies ar oriģinalitāti, radošajām dotībām. Spēsi saprasties ar visu gadu gājumu cilvēkiem, gūt viņu uzticību, vairot viņos pozitīvas emocijas. Nav izslēgtas jaunas romantiskas iepazīšanās.

VĒZIS Tev nekas netraucēs bezrūpīgi lustēties Jāņu dienas garā un vienlaikus galvā ģenerēt jaunas biznesa idejas. Nav izslēgts, ka izteiksi kādu lietišķu piedāvājumu uzticamam radiniekam.

LAUVA Saistīs mierīga atpūta. Visdrīzāk tas būs tāpēc, ka Jāņu nakts no tavām rezervēm būs prasījusi dikti daudz enerģijas. Arī mīļotais cilvēks labprāt dienu pavadīs nesteidzīgā, relaksējošā gaisotnē.

JAUNAVA Ik pa brīdim tevī modīsies izteikta kārtības mīlestība, kura mudinās visu sakopt un satīrīt. Taču neaizmirsti, ka šodien vēl ir svētki un tava rosība ciemiņos var radīt divējādas izjūtas!

SVARI Tu labprāt maķenīt norobežosies no ļaužu masām,un kaut kur stūrīti pačalosi ar cilvēku, kuram ir līdzīgs skatījums uz dzīvi. Nav izslēgts, ka, liekot galvas kopā, radīsiet jaunu ideju biznesam.

SKORPIONS Pilnīgi iespējams, ka tavā uzvedībā iezagsies neliels izklaidīgums, aizmāršība. Lai neiedzīvotos liekās nepatikšanās, rūpīgāk ieklausies priekšnojautā, kā arī nepārvērtē savas spējas!

STRĒLNIEKS Diena nesīs jaunas idejas, jaunas vēlmes, kuras tā vien degsi nepacietībā īstenot. Sieviešu kārtas pārstāves būs patiesi koķetas, savukārt stiprais dzimums meklēs citus veidus, kā sevi apliecināt.

MEŽĀZIS Tu vēlēsies pilnībā veltīt uzmanību otrajai pusītei. Partneris pratīs novērtēt ieguldītās pūles un arī pats no savas puses centīsies atdarīt ar labu. Diena kopsummā sola daudz pozitīvu emociju.

ŪDENSVĪRS Pēkšņi var pārņemt nopietns, lietišķs noskaņojums, kurš liks koncentrēties praktiskām, piezemētām lietām. Apkārtējiem tava uzvedība var šķist nedaudz savāda, taču nekādas pretenzijas viņi necels.

ZIVIS Labprāt lidināsies savā sapņu pasaulē, apcerēsi nākotnes vēlmes. Taču vislabprātāk to darīsi vienatnē. Tev svarīgi būs atrasties dabā, sajust saules, ūdens tuvumu. Šīs aktivitātes uztversi kā sava veida meditāciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu