Ceturtdienas horoskops: 12. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops ceturtdienai, 12. jūlijam.

AUNS Šodien nav izslēgti negaidīt braucieni, komandējumi. No tevis tiks prasītas spējas pielāgoties, pieņemt acumirklīgus lēmumus, ko arīdzan veiksmīgi īstenosi. Dienas izskaņā būs jautra ballīte.

VĒRSIS Esi pacietīgāks, šoreiz labs pavisam noteikti nāks ar gaidīšanu. Ja vēlies iekarot kāda simpātiska pretējā dzimuma pārstāvja uzmanību, tev tik atliks parādīties pie viņa apvāršņa un sākt nepiespiestu sarunu.

DVĪŅI Meklēsi pēc iespējas plašākas ļaužu masas, jo, pateicoties tām, spēsi gūt ļoti daudzpusīgu skatījumu uz sev interesējošām lietām, kā arī nodrošināt jaunu un interesantu personu ienākšanu savā ikdienā.

VĒZIS Vajadzēs būt aktīvākam, dažubrīd uzstājīgākam, jo tikai tā spēsi panākt, lai tevī klausās, tikai tā panāksi ieceru īstenošanu.Pēcpusdienā iespējama ļoti svarīga tikšanās, kas daudz ko noteiks tavai nākotnei.

LAUVA Tu šodien uzticēsies sirdsbalsij un, neskatoties uz apkārtējo iebildumiem, sekosi savai intuīcijai. Par pārsteigumu pārējiem, tava nostāja būs absolūti nekļūdīga, tā sniegs patiesi apbrīnojamus rezultātus.

JAUNAVA Vēlēsies skaidrāk saprast, kas darās tavā profesionālajā lauciņā, kādas ir jaunās vēsmas. Ja spēsi savākt nepieciešamās ziņas, apkopot tās, pastāv varbūtība, ka tiksi priekšā konkurentiem.

SVARI Nepazaudē sevi sīkos, mazāk nozīmīgos darbos, vairāk koncentrējies patiesi svarīgajam! Nebaidies uzņemties iniciatīvu. Tavs apdomīgums un spēja pieņemt nosvērtus lēmumus būs uzvaras garants.

SKORPIONS Kļūsi karstgalvīgs, gribēsi lietas risināt ātri, kaut pats dziļi iekšēji sapratīsi, ka tas nav iespējams. Centies ieklausīties saprāta balsī un sekot tai! Šodien liktenis tevi var savest kopā ar ietekmīgiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS Tev padosies darbs ar visu veidu tehniku. Diena zīmīga Strēlniekiem, kuri strādā loģistikas, ar transportu, tūrismu saistītajās profesijās. Tu lieliski sapratīsies ar kolēģiem, daudz jokosi, smaidīsi.

MEŽĀZIS Šobrīd zvaigznes iesaka paturēt nākotnes plānus pie sevis. Tas tādēļ, ka konkurentu dzirdīgās ausis var uztvert informāciju, kura nebūt nav domāta viņiem, un censties to izmantot savā labā!

ŪDENSVĪRS Tev veiksies tieslietu jautājumu risināšana. Ja nepieciešams, vari apmeklēt valsts iestādes, aizstāvēt ne tikai savas, bet arī līdzgaitnieku intereses dažādās sanāksmēs, biznesa pārrunās.

ZIVIS. Esi rezervētāks pret sadarbības partneru, kolēģu solījumiem, jo tie šoreiz var būt mānīgi, vilšanos nesoši. Labāk paļaujies uz saviem spēkiem un atturies risināt naudas lietas, veikt lielākus pirkumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu