Piektdienas horoskops: 13. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops piektdienai, 13. jūlijam.

AUNS Labprāt paveiksi plānotos darbus un klusītēm aizslīdēsi prom no darbavietas nedaudz ātrāk. Tam par iemeslu kalpos fakts, ka būsi ieplānojis nelielu atpūtu ar draugiem, kurus nebūsi sastapis jau labu laiku.

VĒRSIS Mierīgajam darba ritmam var traucēt nebūšanas mājas dzīvē. Parūpējies, lai attiecībās ar mīļoto atgriežas abpusēja sapratne, cieņa, tad arī tu varēsi mierīgi veikt ieplānoto un lieki neuztraukties par ko citu.

DVĪŅI Kādam Dvīnim radīsies ekspromtum ideja veidot ģimenes biznesu. Kā iecere tā jau nav peļama, tik svarīgi parūpēties, lai tu spēj objektīvi novērtēt katra radinieka potenciālo ieguldījumu kopējā lietā!

VĒZIS Tevi jau dienas pirmajā pusē var pārņemt romantisks noskaņojums, kurš nepametīs līdz pat vēlam vakaram. Arī otrā pusīte būs atvērta spontānām idejām, nelielām erotiskām rotaļām.

LAUVA Darba augļi būs atkarīgi no spējas sastrādāties ar līdzgaitniekiem, kuri būs ļoti atšķirīgu uzskatu piekritēji. Tavs uzdevums ir atrast kopīgu redzējumu kaut vienā aspektā un pie tā arī strādāt.

JAUNAVA Tu pratīsi īstajā brīdī būt savaldīgs, apdomīgs, nepieņemt pārsteidzīgums, problemātiskus lēmumus. Tevi savā kompānijā var vēlēties redzēt gana ietekmīgi un veiksmīgi biznesa pasaules pārstāvji.

SVARI Vari kārtot finansiālos aspektus, ja nepieciešams, aizdot naudu. Vienīgi nevajadzētu veidot kopīgus darījumus ar draugiem. Kā zināms, nauda var samaitāt jebkuras attiecības, radīt ilgstošas problēmas.

SKORPIONS Lieliski jutīsies, strādājot individuāli. Šī ir zīmīga diena Skorpioniem - biznesa pasaules pārstāvjiem. Tu lieliski apliecināsi savas stratēģa dotības un prasmi lasīt citu cilvēku domu gājienu.

STRĒLNIEKS Iespējams, šodien tā vai citādi nāksies pildīt kādam no radinieku loka dotos solījumus. Esi apzinīgs, centies pilnībā izpildīt doto vārdu! Paša profesionālajās aktivitātēs lēnām virzīsies uz mērķi.

MEŽĀZIS Šis brīdis starmešu gaismā iecels radošos Mežāžus, kuri būs pilni uzdrīkstēšanās pierādīt ne tikai mākslinieciskos talantus, bet arī savu savdabīgo un nenoliedzami interesanto skatījumu uz dzīvi.

ŪDENSVĪRS Tevī dzims jauni spēki, taču nesteidzies tos uzreiz iztērēt. Prātīgāk ir tos nedaudz pietaupīt un vispirms skaidrāk apzināties lietas, kurās varētu tos pilnvērtīgi izmantot. Dienas izskaņu labāk pavadi mājās.

ZIVIS Vēlēsies pabeigt visai apjomīgu darbu. Tomēr nesapriecājies pirms laika, šoreiz prātīgāk ir nedaudz iepauzēt un pārliecināties, vai līdzšinējais ir paveikts kvalitatīvi un tajā nav neuzmanības kļūdas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu