Sestdienas horoskops: 14. jūlijs

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops sestdienai, 14. jūlijam.

AUNS Tu gūsi atzinību pie pretējā dzimuma. Ar savu rīcību, iespējams, nelielu bravūru, iekarosi ne viena vien simpātijas. Šis brīdis ir piemērots sportiska rakstura pasākumiem, kā arī radošiem projektiem.

VĒRSIS Svarīgi liksies, lai tava māja spīd un laistās. Šādai nostājai var būt par pamatu ne tikai tava kārtības mīlestība, bet arī gaidāmie ciemiņi. Tu būsi nevainojams namatēvs, neliksi saviem viesiem garlaikoties.

DVĪŅI Garantēt jau nevienam neko nevar, tomēr zvaigznes čukst priekšā, ka lielākais vairums Dvīņu saņems ko negaidītu un patiesi patīkamu no otrās pusītes. Tas uzlabos omu visai dienai!

VĒZIS Otrās pusītes uzvedība var veicināt tevī greizsirdību, radīt neizpratni par partnera attieksmi. Lai nerastos spekulatīvi pieņēmumi, centies mierīgi un no sirds izrunāties ar mīļoto cilvēku.

LAUVA Vari droši ļauties kāda eksotiska ceļojuma vilinājumam, ar nosacījumu, ka neesi pārtērējis ģimenes budžetu. Notikumi var savest kopā ar ļoti erudītiem un dzīvespieredzējušiem cilvēkiem.

JAUNAVA Kaut arī otrā pusīte vēlēsies nedaudz patērēties, tu stingri stāvēsi taupības režīma sardzē. Pielūko vienīgi, lai tavs prasīgums nesāk jau robežoties ar skopumu, to gan partneris nekādi necietīs.

SVARI Esot sabiedrībā, iekarosi līdzcilvēku sirdis. Savā ziņā pastāv iespēja kļūt populāram, jo īpaši, ja pārvaldi kādu mūzikas instrumentu vai elegantu deju soli. Šodien vajadzētu atturēties no alkohola.

SKORPIONS Šis būs brīdis, kad prāts un intuīcija strādās unisonā. Tev tas nozīmē iespējas gūt jaunus domubiedrus, ģenerēt jaunus biznesa projektus vai vienkārši pabūt mierā, klusumā un līdzsvarā ar sevi.

STRĒLNIEKS Laiska, bezrūpīga atpūta tev var iet gar degunu, jo nāksies krietni pastrādāt, lai savestu kārtībā saimnieciskās lietas, izrunātos ar atvasītēm par sastrādātajām blēņām, pievērsties viņu audzināšanai.

MEŽĀZIS Diena solās paiet veiksmīgās noskaņās, it sevišķi, ja to pavadīsi kopā ar ģimeni. Ja vēlaties kopīgi kurp doties, labāk izvēlēties kādu brīvdabas pasākumu, jo visi jutīsieties brīvi un nepiespiesti.

ŪDENSVĪRS Kādam no draugiem atliks tik ieminēties par tusiņu, un tu jau domāsi, ko uz to aicināt, kādu mūziku izvēlēties. Tavas organizatoriskās dotības var padarīt tevi par labu pasākuma vadītāju.

ZIVS Atbilstošs mirklis, lai sakārtotu sevi gan garīgā, gan fiziskā plānā. Uzlabot fizisko pašsajūtu un arīdzan sakārtot garīgo pasauli palīdzēs dažādas garīgās prakses, kā joga, meditācija, pašiedvesma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu