Ceturtdienas horoskops: 19. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops ceturtdienai, 19. jūlijam.

AUNS Īsti nespēsi apzināties, ko vēlies sasniegt, tādēļ arī apkārtējiem būsi gluži kā neatrisināms rēbuss. Ja būsi piesardzīgs ar dotajiem solījumiem, apdomīgāk tērēsi naudu, diena būs izdevusies!

VĒRSIS Laiks, kad vairāk uzmanības būs jāvelta saskarsmei ar līdzgaitniekiem. Sadarbības partneri vēlēsies izdibināt tavu viedokli par topošo projektu, taču tava attieksme, visticamāk, būs ļoti rezervēta.

DVĪŅI Profesionālā jomā notiekošais var nesniegt vajadzīgo gandarījumu, piepildījuma sajūtu, tāpēc meklēsi sevis apliecinājumu radošajās vai sportiskajās aktivitātēs. Galvenais, nekļūsti pārgalvīgs.

VĒZIS Vēlēsies pabeigt pašus nepieciešamākos darbus un klusītēm doties uz mājas pusi. Šodien tava nervu sistēma var kļūt jutīga, līdz ar ko pastāv neliels hronisko kaišu saasināšanās risks.

LAUVA Panākumi prasīs, lai tu ievāc plašāku informāciju par savā darbības sfērā notiekošo. Būtiska loma būs apkārtējo atbalstam, iedrošinājumiem. Dienas izskaņu velti mīļotajam cilvēkam.

JAUNAVA Tev būs viegli panākt labu kontaktu ar gados vecākiem kolēģiem. Priekšniecība augsti novērtēs tavu neatlaidību, kā arī neapšaubāmo darba kvalitāti. Lieki piebilst, tava oma būs patiesi lieliska.

SVARI Darba laikā maksimāli koncentrē uzmanību tiešajiem darba pienākumiem, nenovērsies uz maznozīmīgām niansēm, kuras burtiski maisīsies pa kājām. Vakarā nebrīnies, ja sajutīsies kā izspiests citrons.

SKORPIONS Šodien zīmīgs brīdis tiem Skorpioniem, kuri saistīti ar transporta, loģistikas jomu. Svarīgas būs labas organizatoriskās dotības, spēja vadīt kolektīva darbu, uzņemties papildu atbildību.

STRĒLNIEKS Mācēsi rast saskaņu ar apkārtējiem, vienot ar sevi uzticamu un darbīgu komandu. Sev uzticēto paveiksi godam, kas priecēs gan tevi, gan tavu priekšniecību. Tev veiksies finansiālajās lietās.

MEŽĀZIS Mēģini dzīvi tvert nedaudz brīvāk, nepiespiestāk, vairāk atdzīvināt sevī humora izjūtu, optimismu. Ja spēsi sevi noskaņot uz pozitīvas nots, arī pārējie darbi ritēs daudz raitāk.

ŪDENSVĪRS Dienas plānus var pēkšņi mainīt neparedzēti apstākļi, kuri prasīs no tevis labas pielāgošanās spējas, māku risināt saspringtus jautājumus. Mājas dzīvē tevi gaida patīkama atmosfēra, draudzīgums.

ZIVIS Nav izslēgts, radīsies perspektīvas iespējas tikt pie labāka amata. Taču pirms tam vajadzēs apliecināt, ka esi gatavs jauniem izaicinājumiem. Dienas izskaņā meklēsi kontaktu ar domubiedriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu