Atklās medicīnas izstādi «Medbaltica 2010»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 13. maijā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā plkst. 10.00 svinīgā ceremonijā atklās 5. nacionālo specializēto medicīnas izstādi «Medbaltica 2010», kas vienkopus pulcēs dažādu veselības nozaru speciālistus, profesionālās biedrības un medicīnas produkcijas ražotājus no desmit valstīm. Trīs dienu laikā notiks konferences un semināri par aktualitātēm medicīnas aprūpes nozarē un jaunāko tehnoloģiju un materiālu pielietojumu.

Atklāšanas ceremonijā piedalīsies:

  • Sarmīte Veide, Latvijas Ģimenes ārstu asociācijas prezidente;
  • Māris Rēvalds, Veselības aprūpes darba devēju asociācijas prezidents;
  • Guntis Žīgurs, Latvijas Zobārstu asociācijas izpilddirektors;
  • Jevgeņijs Kalējs, Latvijas Slimnīcu biedrības priekšsēdētājs;
  • Viesturs Tīle, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 ģenerāldirektors;
  • Agris Reihmanis, izstādes «Medbaltica 2010» projekta vadītājs.

Izstādes pirmajā dienā, 13. maijā notiks arī Latvijas Slimnīcu biedrības un Veselības aprūpes darba devēju asociācijas konference, kurā spriedīs par pašreizējo situāciju veselības sistēmā, ekonomiskās krīzes ietekmi uz veselības pakalpojumu tirgu, kā arī par OCTA finansējumu Latvijas veselības aprūpē, tā iespējām un problēmām. Pirmajā izstādes dienā notiks arī Latvijas Māsu asociācijas Bērnu Māsu Apvienības konference.

Izstāde «Medbaltica 2010» notiks no 13. līdz 15. maijam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā un vienkopus pulcēs veselības nozares speciālistus, profesionālās biedrības un medicīnas izstrādājumu ražotājus no Latvijas un ārvalstīm. Izstādi veido zobārstniecības, farmācijas, oftalmoloģijas un medicīnas tehnoloģiju tematiskās sadaļas. Šogad izstādē piedalās vairāk nekā 70 kompāniju no Baltkrievijas, Beļģijas, Bulgārijas, Igaunijas, Krievijas, Latvijas, Lietuvas, Polijas, Spānijas, Vācijas un Ķīnas. Līdztekus izstādei būs arī plaša konferenču un semināru programma.

Izstādi «Medbaltica» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Izstādes sadarbības partneri – Latvijas Ārstu biedrība, Latvijas Zobārstu asociācija, Latvijas Ģimenes ārstu asociācija, Latvijas Slimnīcu biedrība, Veselības aprūpes darba devēju asociācija, Latvijas Kardiologu biedrība, Latvijas Rehabilitācijas Profesionālo organizāciju apvienība, kā arī Latvijas Māsu asociācijas Bērnu māsu apvienība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu