Par kāju vēnu veselību jādomā savlaicīgi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēnu veselības klīnika «Vēnu centrs» trīs pavasara mēnešus veltīs pastiprināti rūpējoties par iedzīvotāju kāju vēnu veselību, informēja Linda Anaite, «A.W.Olsen & Partners» sabiedrisko attiecību speciāliste.

«Īpaši satraucoša ir situācija Latvijas reģionos, kur daudzviet iedzīvotājiem nav pieejama pat kvalitatīva ārsta konsultācija, nerunājot par mūsdienīgu operāciju iespēju un kāju vēnu veselības profilakses materiāliem. Tieši tādēļ šogad «Vēnu pavasarī» īpaši strādāsim Latvijas reģionālajās pilsētās,» informē U.Mauriņš, vēnu veselības konsultatīvā centra «Vēnu centrs» ķirurgs - flebologs, Baltijas Fleboloģijas biedrības prezidents, piebilstot, ka jau 26.februārī kāju vēnu sonogrāfiskā diagnostika un pacientu konsultācijas tiks veikta ārpus Rīgas - Daugavpilī.

««Vēnu pavasarī», kas norisināsies no marta sākuma līdz maija nogalei, kopumā apmeklēsim desmit Latvijas pilsētas, tajā skaitā Daugavpili, Liepāju, Madonu, Jēkabpili, Ventspili, Rēzekni, Saldu, Tukumu un citas. Uz konsultācijām īpaši aicināsim pensionārus un topošās māmiņas, kas ir galvenās grupas, kuras pakļautas riskam saslimt ar vēnu varikozi,» stāsta U.Mauriņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu