Ventspils peldbaseina sāls istaba

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ventspils peldbaseins aicina baudīt relaksējošu atpūtu un uzlabot veselību jaunajā Ūdens atrakciju un SPA kompleksa sāls istabā. Sākot no februāra katru darba dienu plkst. 10:00 vai 11:00 interesenti tiek gaidīti uz 15 līdz 20 min. garu seansu. Tā kā sāls istabā vienlaikus var uzturēties līdz 6 personām, tad apmeklējumu vēlams pieteikt Ventspils peldbaseinā.

Sāls istaba ir telpa, kur sienas, griesti un grīda ir pārklātas ar īpašu sāls kārtu. Uzturēšanās sāls istabā veicina visa organisma attīrīšanos un atjaunošanos, noņem uzkrāto stresu un nogurumu, uzlabojas ķermeņa ādas struktūra un noregulējas dabiskā vielmaiņa, paaugstinās organisma spēja pretoties dažādām slimībām. Uzturēšanos sāls istabā rekomendē, lai ārstētu elpošanas ceļu slimības, plaušu slimības, ādas slimības un kaitīgu darba apstākļu radītās profesionālās slimības. To iesaka apmeklēt smēķētājiem un tiem, kas strādā putekļainās vai slikti vēdinātās telpās, vai arī telpās, kur ir kondicionēts un pārāk sauss gaiss. Sāls istabu iesaka apmeklēt arī bērniem ar vāju imunitāti, diatēzi, alerģiju, bronhiālo astmu u. c. slimībām. Sāls istabā ieteicams uzturēties 15 – 20 minūtes. Viena seansa cena – 1 Ls.

www.ventspilspeldbaseins.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu