Atklāti par delikātām veselības problēmām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna uzņēmums

www.delikati.lv

Lielais vairums sieviešu pēc palīdzības vēršas tikai vairākus gadus pēc pirmajiem simptomiem. Kā pierāda aptaujas ārvalstīs, gandrīz 50% sieviešu, kurām ir slodzes urīna nesaturēšana, nekad nav runājušas par šo problēmu ar savu ārstu. Nereti urīna nesaturēšana ir simptoms kāda mazā iegurņa orgāna noslīdējumam, t.sk. dzemdes noslīdējumam, tikai visbiežāk sieviete pati par to nezina.

Mazā iegurņa orgānu noslīdējuma risks pastāv vienai sievietei no 11 un, kā uzsver speciālisti, lielākas vai mazākas pakāpes noslīdējums ir gandrīz katrai vecāka gadagājuma sievietei.

Par spīti tam, ka mūsdienās ir pieejamas vairākas efektīvas metodes šo delikāto veselības problēmu novēršanai, pie speciālista uz konsultāciju dodas nebūt ne visas sievietes, kuru dzīvē ienākusi kāda no intīmās veselības problēmām.

Dr. Nellija Lietuviete, klīnikas Biķernieki ginekoloģijas nodaļas vadītāja: «Ja sievietei ir šāda veida problēma, nav jākautrējas par to stāstīt savam ārstam vai meklēt palīdzību pie konkrētiem speciālistiem. Šī mājas lapa būs labs un delikāts palīgs.«

www.delikati.lv

www.delikati.lv

Lai noskaidrotu intīmās veselības problēmu aktualitāti un Latvijas sieviešu pieredzi šo problēmu risināšanā, mājas lapā ir izveidota aptauja, kuras rezultāti tiks apkopoti un publiskoti 2010.gada sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu