Sievietes ar bumbierveida figūru ir pārmērīgi jūtīgas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vispirms sieviešu ķermeņus saklasificēja zinātnieki. Tālāk pie darba ķērās psihologi un astrologi. Viņi sadalīja divus zinātniskos tipus četros apakštipos un atklāja, ka katram ir ne tikai specifiska ķermeņa uzbūve un taukaudu izvietojums, bet arī noteikts raksturs. Šoreiz par to, pie kāda tipa piederi un kāda ir tava psihoemocionālā struktūra.

izpildi testu

Ja tev atbildēs dominēja A, tad tu esi bumbiera tips:

  • palielinoties svaram, tas pirmām kārtām parādās tavu gurnu apakšdaļā un sēžamvietas rajonā
  • salīdzinot ar gurniem, krūšu apkārtmērs ir mazāks
  • pleci ir šauri, un kakls ir tievs
  • liekie kg reti parādās plecos un sejā

Sieviete ar bumbierveida figūru ir pārmērīgi jūtīga. Viņa uztver sevi caur attiecību prizmu un, rūpējoties par citiem, bieži vien pamet novārtā sevi. Ekstremālas situācijas no viņas prasu milzīgu emocionālo spriedzi, un to, kas izraisa šausmas, viņa cenšas neievērot. Dažkārt bumbierim pārmet nepietiekamu tiešumu, taču viņa uztver pasauli nevis melnbaltā gammā, bet pamana visas krāsu nianses. Bumbieris pūlas izvairīties no konfliktiem un sabiedrībā ir piesardzīgāka nekā taisnstūris. Ieklausoties citos, dažkārt izrāda pārlieku smalkjūtību.

Darbā: skarba konkurence viņu nogurdina. Bumbiertipa sieviete ir laimīga, strādājot radošā kolektīvā, kas atgādina ģimeni, kur kolēģi palīdz cits citam un nerok bedri tuvākajam. Padodas virzīt uz augšu citus, toties veidot savu karjeru viņa bieži vien pati nemaz nevēlas. Iespējams, citi tajā saskata liekulību, taču bumbieri patiesi nesaista publiska atzinība. Dažkārt viņai ir grūti koncentrēties un ievērot pašdisciplīnu. Ikvienā jautājumā viņu vispirms uztrauc cilvēki. Tā kā bumbierim ir ļoti spēcīga intuīcija, dzīvē veiksies vairāk, ja vairāk ieklausīsies sevī.

Mīlestībā: patīk vīrieši, kas ar visām problēmām tiek galā paši, nesaista glīti puisīši, kam ir vajadzīgas mātišķas rūpes. Bumbiertipa sieviete ir pārliecināta, ka sekss nevar pastāvēt bez mīlestības vai vismaz simpātijām, tomēr pēc seksa viņa ilgojas vairāk nekā pārējo tipu pārstāves. Viņa ir visģimeniskākā — bumbierim piemīt spēcīgas mātes jūtas un gatavība mīlēt jebkuru bērnu, kas nonāk tās gādībā. Viņa cenšas dzīvot tā, lai vecumdienās baudītu nevis materiālos labumus, bet gan noregulētas attiecības ar sev tuvajiem.

Sportā: enerģija visvājāk izpaužas no rītiem un visspēcīgāk vakaros. Nodarboties ar sportu bumbierim nepatīk, taču viņa ir gatava pildīt vingrojumus, kas sekmē atbrīvošanos no liekā svara. Peldēšana divreiz nedēļā, skriešana pa trepēm, neizmantojot liftu — tas palīdzēs saglabāt veselību, piemērota ir arī joga. Ja sievietei ar bumbierveida figūru ir sēdošs darbs, viņa nevingro un ir apmierināta ar dzīvi, palēninās vielmaiņas procesi, un liekais svars visātrāk uzkrājas ķermeņa apakšdaļā. Taču emocionālu satricinājumu gadījumā vielmaiņa var tā paātrināties, ka nedēļas laikā zaudē 4–5 kg.

Diētā: rīta pusē gurds bumbieris apmierinās ar minimālām brokastīm — kādu augli un kafijas tasi. Pusdienlaikā ir dienas galvenā maltīte, bet ap vakariņu laiku apetīte atkal ir mazinājusies. Ēdienkartē jāiekļauj olbaltumvielas ar zemu tauku saturu, saliktie ogļhidrāti (rupja maluma graudu maize, brūnie rīsi), daudz zaļumu, dārzeņu un augļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu