Trijstūra tipa sievietes pielūdz pilnību

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vispirms sieviešu ķermeņus saklasificēja zinātnieki. Tālāk pie darba ķērās psihologi un astrologi. Viņi sadalīja divus zinātniskos tipus četros apakštipos un atklāja, ka katram ir ne tikai specifiska ķermeņa uzbūve un taukaudu izvietojums, bet arī noteikts raksturs. Šoreiz par to, pie kāda tipa piederi un kāda ir tava psihoemocionālā struktūra.

izpildi testu

Ja tev atbildēs dominēja D, tad tu esi trijstūra tips.

  • papildus kg vispirms parādās plecu rajonā
  • liekais svars uzkrājas uz vēdera, krūškurvja un muguras lejasdaļā, pilnīgāka kļūst seja un rokas
  • tev ir taisni gurni, kas, pieņemoties svarā, iegūst kvadrātveida formu
  • tev ir gaļīga kvadrātveida mugura un krūškurvis

Trijstūris — pilnība un varaskāre

Trijstūris pielūdz pilnību — viņai ir jābūt labākajai it visā, lai ko arī darītu. Pie šī apakštipa pieder divu veidu būtnes: 1) sportiskas, ar spēcīgiem pleciem un attīstītu muskulatūru un 2) smalkas, ar pusaudzēm raksturīgu ārieni. Viņas tikai izskatās dažādi, taču vienlīdz lielā mērā ir apveltītas ar nesatricināmu gribasspēku un tieksmi iekarot pasauli. Trijstūrim ir vajadzīgs krietns laiks, lai apzinātos savu iekšējo spēku. Daudzas ilgu laiku samierinās ar neinteresantu darbu un pāragrām laulībām un tikai brieduma gados saprot, cik spēcīga ir pašrealizācijas tieksme un varaskāre.

Darbā: sievietes dzīvi nosaka neatkarība, augsts stāvoklis darbā un panākumi sabiedrībā. Labāk patīk strādāt vienatnē, realizējot savas idejas un izvirzot savas prioritātes. Tiešums un skarbums pret kolēģiem un padotajiem bieži vien traucē kļūt populārai, tomēr tas viņu itin nemaz nesatrauc, trijstūrim svarīgāk ir nokļūt virsotnē, lai pārspētu un apkaunotu vīriešus. Lai kādu profesiju arī izvēlētos, viņa bieži vien kļūst par superprofesionāli un gūst no tā milzu baudu. Paļaujas tikai uz sevi, nevis veiksmi. Tradicionālās vīriešu profesijās panākumus gūst galvenokārt trijstūri.

Mīlestībā: vislabākā partija ir rūpīgs un labsirdīgs vīrietis, kas spēj noņemt stresu. Vispār viņai ir ļoti grūti uzturēt intīmas attiecības ar cilvēkiem. Agrā jaunībā trijstūri sekss ļoti interesē, taču ar laiku tā vietā stājas darbs, un dažkārt sekss kļūst par tādu kā norēķinu līdzekli, nevis jūtu izpausmi. Karjeras dēļ ir gatava upurēt ģimeni, jo atbalsta viedokli, ka pašrealizācija ir svarīgāka par personisko dzīvi. Ja nav pašrealizējusies, viņa var likt savām atvasēm sasniegt to, ko būtu gribējies pašai, pat ja tas neatbilst bērnu vēlmēm un nosliecēm. Trijstūris ir tendēts vispār atteikties no pēcnācēju radīšanas. Ja sieviete tā arī nedzemdē, tad atdod visu savu radošo enerģiju darbam, un, to zaudējot, zaudē arī dzīves jēgu.

Sportā: trijstūrim piemīt labas koordinācijas spējas, tāpēc ļoti piemērota ir enerģiska dejošana, aerobika, peldēšana uz ātrumu, skriešana un velosports. Vingrinājumi, kas paaugstina pulsu, ir vajadzīgi vismaz trīsreiz nedēļā. Ja nodarbību laikā parādās noguruma simptomi, muskuļu un locītavu sāpes, ir jāatpūšas — trijstūris viegli pārcenšas.

Diēta: vislabākā diēta ir: mazāk tauku, cukura un vairāk šķiedrvielu. Testos ir noskaidrots, ka trijstūrim ir nepieciešams vairāk olbaltumvielu nekā citu tipu sievietēm un mazāk piena produktu. Viņa pieder pie cīruļiem, tātad visenerģiskākā ir no rīta. Tas nozīmē, ka ir vajadzīgas bagātīgas brokastis, kārtīgas pusdienas un vieglas vakariņas. Iespējams, saspringtā dienas režīma dēļ kārtīgi brokastot neatliek laika, taču tas palīdzēs uzturēt enerģiju līdz pat vakaram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu