Vingrinājumi skaistiem gurniem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Slaidas kājas, skaisti veidoti gurni ir katras sievietes sapnis, īpaši, kad tuvojas vasara.

Tāpēc piedāvājam četrus vingrinājumus skaistiem gurniem, kurus iekļaut savā vingrojumu kompleksā.

1. Nogulies uz sāna, augšpusē esošo kāju izstiep uz priekšu gurnu augstumā un ar brīvo roku turi to tādā stāvoklī, otru kāju nesaliecot centies pacelt pēc iespējas augstāk, nenostiepjot pirkstgalu. Pēc tam kāju nedaudz nolaid, neatbrīvojot muskuļus, tad atkal pacel. Tā atkārto 12 reizes uz katra sāna.

2. Nogulies uz sāna, galvu atspied pret roku, kājas brīvi guļ uz grīdas. Augšpusē esošo kāju lēnām cel uz augšu, skaties, lai iegurnis nebūtu izliecies uz priekšu. Lēnām kāju nolaid, neatslābinot muskuļus, tad atkal pacel. Atkārto 12 reizes uz katra sāna.

3. Nogulies uz sāna, galvu atbalsti ar roku, apakšā esošo kāju saliec, iegurnis nedaudz uz priekšu. Ar otras kājas celi centies aizsniegt grīdu pēc iespējas tālāk no ķermeņa, turot pēdu izliegtu uz augšu. Kāju lēnām izstiep. Atkārto 12 reizes uz katra sāna.

4. Nostājies uz ceļiem, mugura iztaisnota, seja paralēli grīdai. Celī saliekto kāju taisnā leņķī pacel priekšā, neizstiepjot pirkstgalu. Tad 20 reizes pacel uz augšu pēdu, sasprindzinot dibena muskuļus un neizliecot muguru. Tāpat atkārto ar otru kāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu