Seminārs «Pozitīvas domāšanas instruktoru apmācība»

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No arhīva

22. un 29. augustā, no plkst. 10.00, Rīgā, Matīsa ielā 103, Personības pilnveidošanas centrs rīko semināru «Pozitīvas domāšanas instruktoru apmācība».

Semināru vadīs sertificēta neirolingvistiskās programmēšanas (NLP) trenere Indra Melbārde. Apmācību mērķis ir attīstīt pozitīvas domāšanas kustību Latvijā, iemācīt efektīvus apmācības paņēmienus pozitīvai pasaules uztverei, kā arī rast jaunus veidus, kā NLP pamatprincipi un instrumenti var būt noderīgi dzīves kvalitātes pilnveidošanai.

Indra Melbārde: «Mūsu valstī izveidojušies īpaši apstākļi, kad daudzi cilvēki nonākuši strupceļā. Zinot, ka cilvēks izmanto tikai 5–6% sava potenciāla, mēs ticam, ka katrā no mums slēpjas bezgalīgi resursi. Mēs ticam, ka pozitīvs pasaules redzējums ļauj vieglāk tos izmantot. Mēs vēlamies laikā, kad valsts nonākusi grūtībās un cilvēkiem savas problēmas jārisina pašiem, iemācīt vienkāršus veidus, kā pat krīzes apstākļos saglabāt pozitīvu pasaules redzējumu. Lai to darītu pēc iespējas plašāk un kvalitatīvāk, sākam pozitīvas domāšanas instruktoru apmācību.»

www.nlpcentrs.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu