Vienkārši padomi, kas 2018. gadu padarīs, ja ne labāku, tad jautrāku

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Jaunā gada sākums ir piemērots laiks, kad kļūt par labāku un gudrāku cilvēku. Interneta portāls «Menshealth.com» apkopojis pavisam vienkāršus un humora pilnus padomus, kas, iespējams, padarīs tavu dzīvi vieglāku un labāku. Skaties tālāk, ja vēlies uzzināt, kā noteikt avokado gatavību un labāk sagatavoties randiņam.

Tad nu lūk!

1. Ja satraucies par sliktu elpu, izvairies no košļājamās gumijas ar cukuru. Cukurs baro sliktās baktērijas, kas veicina sliktu elpu, tāpēc tas ir pēdējais, ko darīt, īpaši, ja esi nolēmis vest savu sirdsāķīti vakariņās.

2. Melnbaltas fotogrāfijas izvēle sociālajiem tīkliem palielinās tavas iespējas tikt pie randiņiem.

3. Labākais veids, kā pagatavot cieti vārītas olas, ir ļaut tām vārīties 15 minūtes un pēc tam atstāt tās ledusaukstā ūdeni uz 30 minūtēm. Pēc tam tās būs vieglāk nomizot un jums būs vairāk brīva laika, ko izmantot, piemēram, lai nopirktu košļājamo gumiju bez cukura.

4. Ja vēlies pārliecināties par avokado gatavību, saspied tā resnāko daļu. Ja tā ir mīksta, tad avokado ir gatavs.

5. Ja vēlies atrast savam uzvalkam piemērotāko kaklasaiti, atceries, ka kaklasaites platākajai daļai jāsakrīt ar uzvalka žaketes atloka platāko daļu.

Tagad, kad esi apbruņojies ar zināšanām, dodies uz priekšu un izbaudi šo gadu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu