«Tā ir morālā trauma!» pircēja sašutusi par atradumu nupat iegādātās biksēs

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

«Iegādājos veikalā bikses. Mērot secināju, ka vienai bikšu starai ir nedaudz sagriezusies vīle. Pirms maksāšanas attapos, ka jāsamaina uzvilktās pret citām tāda paša modeļa un izmēra biksēm. Pārdevējas priekšā to izdarīju, uz letes salīdzinot vīles, un izvēlējos citas. Neuzmērīju un uzreiz iegādājos. Šorīt vēlējos vilkt. Apskatīju bikses un ko tādu nebiju gaidījusi!» interneta vietnē «Sūdzības.lv» raksta veikala kliente.

«Vietā, kur atrodas sieviešu intīmākā ķermeņa vieta, atklājās nepārprotami balti pleķi, un katra sieviete saprot, kas tie ir par pleķiem. Paldies dievam, šīs bikses man kājās nekad nav bijušas!» teikts ierakstā.

«Saprotu, ka veikala personāls nav spējīgs pārbadīt katru preci pēc tās uzlaikošanas, bet nākas secināt, ka varbūt vajadzētu vismaz uzmest aci. Medicīnu neesmu studējusi, bet kas zina, varbūt no šādiem svešiem šķidrumiem var saķert nepatīkamas un mulsinošas slimības un tas var beigties ar šķirtu laulību,» turpina ieraksta autore.

«Tonālā krēma pleķītis, šķība vīle... Visādi gadās gan preču ražotājam, gan daudzo pircēju un laikotāju rezultātā, bet šādas pakāpes netīrība ir mazākais morālā trauma pircējam,» teikts ieraksta nobeigumā.

Pie ieraksta atrodami arī komentāri, kurā interneta vietnes lietotāja ar nosaukumu «LēdijaL» raksta: «...ir palikusi par humpalu bodi! Brīnos, ka tajā vēl kāds iepērkas. Drēbes sasviestas čupās, pārdod kaut kādus kankarus, kas nav pat piecus eiro vērti. Ģērbtuves vienmēr smird pēc sieriņiem, baltajām drēbēm vienmēr būs viss sasmērēts ar tonālo vai sarkanu lūpu krāsu. Pretīgi.»

Bet tikmēr cita komentāra autore ar nosaukumu «donna b» vēršas nevis pret veikalu, bet drīzāk gan apmeklētājiem: «Būtu pasmīnējusi par šo sūdzību, bet, kopš redzēju viena veikala bikses ar asins traipiem (arī tajā pašā intīmajā vietā), tad vairs nebrīnos ne par kādu mūsu tautas slimo, cūcisko rīcību...»

Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) Patērētāju komunikācijas un informēšanas daļas vecākā konsultante Evija Lene portālu TVNET informēja, ka konkrētajā situācijā patērētājai ir tiesības vērsties veikalā, lai prasītu neatbilstības novēršanu vai preces maiņu.

Līdz šim PTAC nav saņemta neviena sūdzība par veikalu.

Pēdējā gada laikā PTAC ir saņemtas 22 sūdzības par līguma noteikumiem neatbilstošiem tekstilizstrādājumiem. Lielākoties sūdzības tiek saņemtas par preces zemo kvalitāti un defektiem.

Savukārt par netīru preci PTAC nav saņemta neviena sūdzība.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība? Tad ziņo par to!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu