Kopš kura laika 23. februāris ir brīvdiena?

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lasītāja foto

Kāda vērīga TVNET lasītāja ir pārsteigta un jautā, vai piektdiena, 23. februāris, ir brīvdiena, jo viņas kalendārā tā ir atzīmēta sarkanā krāsā - kā kalendāros ierasts atzīmēt svinamās un svētku dienas!

Izrādās, «Ievas Māja» un «Ievas Dārzs» kalendāri saviem lasītājiem šogad «piešķīruši» vēl vienu brīvdienu - piektdienu, 23. februāri.

Izdevniecības «Santa» mārketinga nodaļas vadītāja Evija Kalinka norāda, ka izdevniecība šo kļūdu ir pamanījusi, un tā atrodama arī šī gada kalendāra 23. martā.

«Diemžēl kalendāri ar šīm kļūdām ir jau nodrukāti un tur nekas vairs nav labojams. Tās ir cilvēkfaktora kļūdas, kuras diemžēl nepamanīja citi darbinieki, kas strādāja pie kalendāra tapšanas,» atzīmē Kalinka.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība? Tad ziņo par to!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu