«Vectēvs, kas bīstamāks par reklāmu»: pirms ģimenes filmas LTV1 rāda prezervatīvu reklāmu

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Daudzi bērni svētdienas vakarā gaidīja latviešu spēlfilmu «Vectēvs, kas bīstamāks par datoru», ko rādīja Latvijas Televīzija (LTV1). Lai gan tā netika izrādīta bērniem piemērotā laikā (filma tika rādīta 21.35 vakarā, kas ir īstais laiks bērniem doties pie miera), kā «bonusu» filmai bērni saņēma iespēju noskatīties arī prezervatīvu reklāmu, kas tika raidīta reklāmas pauzē pirms filmas.

Kāda māmiņa sociālajā tīklā Facebook raksta, ka slāpē sevī «kurnētāju-latvieti» par faktu, ka lieliskā ģimenes filma «Vectēvs, kas bīstamāks par datoru» LTV1 tiek rādīta svētdienas vēlā vakarstundā, un ļauj ilgi gaidīto «LV100» filmu bērnam skatīties, pat neskatoties uz vēlo vakarstundu un gaidāmo agro rītu.

«Jo, kā ieraudzīja reklāmas rullīti, tā visu nedēļu prasa, kad tas vectēvs būs. Bet, dārgā LTV1 satura redakcija/reklāmas daļa - vai tiešām reklāmas rullītī starp laika ziņām un pirms ģimenes filmas ir jāliek «Durex Play» reklāma??? Pat ja filmā tiek pieminēts vārds «sekss»,» jautā pārsteigtā māmiņa, norādot, ka

reklāma = nauda, bet varbūt ir izņēmumi, piemēram, ja pēc 21.00 tiek rādīta ģimenes filma?

Piebilstot, ka galīgi nav konservatīvo vecāku kārtā ieliekama, bet nu šis tā kā par nepieklājīgu no LTV1 puses.

Arī cita mamma ir gaužām pārsteigta: ««Durex» - orgasms ikvienam!» Nopietni, Latvijas Televīzija?! Pl. 21:40, minūti pirms «Vectēvs, kas bīstamāks par datoru»?»

Komentētāji arī pauž izbrīnu par to,

kurš bērns gan tādā laikā to filmu var noskatīties.

Tāpat arī tiek secināts, ka «nauda paliek nauda... katra raidlaika sekunde jāpārdod...». Komentāru autori arī norāda, ka šāda veida reklāmas ir redzētas arī citos TV kanālos multfilmu starplaikos.

Savukārt kāda cita komentāra autore ironizē, ka sekss - tas jau tieši pa bērnu līniju. «Tā teikt - bērnu pamatā. Izejmateriāls bērniem.»

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība? Tad ziņo par to!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu