Dziesmu svētku biļešu sāga liek sasparoties jokdariem

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/Trāpi smaidā

Ažiotāža ap Dziesmu svētku biļetēm devusi iespēju izpausties arī joku radītājiem. «Tavu balsi» uzrunāja Kaspars Silavs, kas savā Facebook profilā publicējis vairākus jokus saistībā ar aktuālo tēmu. No biļešu kārotāju rindu salīdzināšanas ar Baltijas ceļu līdz lielākajai partneru maiņai Latvijā deju lieluzvedumā. Aicinām pasmaidīt arī jūs!

«Kamēr Sergejs sēdēja virtuālajā rindā, viņš noķēra vīrusu, un tagad ik pa laikam restartējas,» vēsta viens no jokiem par problēmām ar biļešu tirdzniecību internetā.

«Mārtiņš jau piecus gadus trenējas braukt tramvajos bez biļetēm. Nu pienācis eksāmena laiks - iešmaukt Dziesmu svētkos.»

«Gustavs krāja naudu biļetēm, bet viņam pietika tikai piedziedājuma daļai.»

«Pateicoties Latvijas simtgadei, visiem simtgadniekiem biļetes par velti! Pateicoties Veselības ministrijas reformām, Latvijā viņu nav!»

Žurnālā «Dari pats» lasiet, kā uztaisīt biļeti no sociālajos tīklos publicēto biļešu svītrkodiem.»

«Biļešu pircēju rindas apvienojās un vēlreiz izveidoja Baltijas ceļu.»

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Tad ziņo par to un laimē divas biļetes uz kinoteātri «Multikino»!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu