Rīgas ielās kausē sniega paliekas

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

«Rīgas ielās kausē sniega paliekas! Pusspainis sāls un gatavs! Kad vaicāju, vai nav saudzīgāk novākt vai sadalīt to čupiņu, - man atbildēja, ka es laikam mūžā sniegu neesmu vākusi...» raksta «Facebook» lietotāja Evita Zālīte.

«Šī diskusija RD ir mūžīga, pat bezgalīga, tomēr uzskatu, ka labs saimnieks tā pret savu pilsētu nedrīkst izturēties. Turpināsim runāt,» viņa turpina pie pievienotās fotogrāfijas.

Ar foto dalījušies teju 700 sociālā tīkla lietotāju, un pie tā lasāmi desmitiem komentāru.

Lauris Ērenpreiss raksta: «Rīgas izpilddirektors Radzēvičs rakstiski man solījās parunāt ar pieturu, ietvju un ielu apsaimniekotājiem, bet izrādās, ka atkal ir tikai vārdi.»

Savukārt «Facebook» lietotāja Linda Belinda norāda: «Vēl pavisam nesen redzēju sašutumu un nožēlu Rīgas tūristu sejās, kad tie skatījās uz dziļajām, baltajām sāls atstātajām svītrām viņu apavos. Rīgas vizītkarte.»

TVNET jau iepriekš rakstījis par sāls kaisīšanu Rīgas ielās.

Rīgas domē norādīja, ka pilnīgi nekaitīgu pretapledojuma materiālu nav. Katram piemītot blakusparādības un ietekme uz vidi. Taču sāls joprojām esot pamatreaģents visu attīstīto valstu ceļu un ielu ziemas uzturēšanā, tajā skaitā arī Ziemeļamerikā, Ziemeļvalstīs, Japānā, Vācijā un citur.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība? Tad ziņo par to!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu