«Ak, nodokļi...» Kā lai izbrauc šādu ceļu?!

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

Ceļu stāvoklis Latvijā joprojām ir kritisks. Par to var pārliecināties, aplūkojot fotogrāfijas, kurās redzams, kā dubļos iegrimst vieglā automašīna.

«Vai tad cilvēkiem nav jāsteidzas uz darbu.. bērnudārzu.. skolu.... kā var to izdarīt pa šo ceļu??? Nodokļi AAUUUU!!!!» ar šādu ierakstu pie fotogrāfijām dalījusies «Facebook» lietotāja Viktorija Melehova. Atrašanās vieta norādīta Ķegums, Daugavgrīvas iela.

Portāls TVNET sazinājās ar Ķeguma novada domes izpilddirektoru Edvīnu Bartkeviču, kurš informēja, ka sociālā tīkla ierakstā minētā Daugavgrīvas iela dalās divās daļās un Ķeguma novada teritorijā «viss ir kārtībā».

Lai arī ar dažām bedrēm, tomēr iela esot normāli izbraucama. To gan nevarot teikt par Ogres novada pusē esošo ielas posmu. Ceļš esot «uzrūdzis», un izbraukt to neesot iespējams.

Ogres novada pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Nikolajs Sapožņikovs portālam TVNET pastāstīja, ka Ogres novadā Daugavgrīvas ielas neesot. Taču apliecināja, ka problēmas ar ceļu segumu esot Daugavas ielā.

Šobrīd situāciju gan neesot iespējams kādā veidā mainīt vai uzlabot. Kad iestāšoties atbilstoši laika apstākļi, ceļu būšot iespējams nogreiderēt. Patlaban smagā tehnika ceļa stāvokli tikai vēl vairāk pasliktināšot.

Vaicāts, ko varētu darīt, lai pavasaros ceļš šādi neizskatītos, domes pārstāvis norādīja, ka problēma ar grants ceļu stāvokli esot izplatīta visā Latvijā. Un galvenā problēma, pēc viņa teiktā, esot finansējuma trūkums.

«Iespēju robežās tiek viss darīts,» norādīja novada domes pārstāvis, piebilstot, ka situācijas uzlabošanai būtu jāizveido pilnvērtīga ūdensnotekas sistēma, bet arī tas prasot lielu finansiālo ieguldījumu.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu