Video: Jelgavā starp «dzelzs rumakiem» klaiņo zirgs

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Arī Jelgavā pagājušā nedēļā vēlā vakarā stundā paviesojies kāds dzīvnieks - video redzams, ka kādas mājas pagalmā starp «dzelzs rumakiem» klaiņo dzīvs zirgs.

Neparasto skatu video izdevies iemūžināt kādam daudzstāvu mājas iemītniekam. Video redzams, ka zirgs pastaigājas starp mašīnām, bet vēlāk aculiecinieki aiz pavadas ieved to blakus esošajā pļavā.

Zinātāji komentāros pie video teica, ka tas esot čigānu zirgs, kas piesiets vasarās ganījās, kur šobrīd atrodas futbollaukums. «Pļava palikusi par mazu, izdomājis pastaigāties,» smejas Jelgavas iedzīvotāji.

«Izsaukumi, kad Jelgavas ielās pārvietojas kāds noklīdis dzīvnieks, tiek saņemti ļoti retos gadījumos,» apliecina Jelgavas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga galvenā speciāliste Ilze Ķuse.

Pēc viņas stāstītā, interesants bija gadījums, kad pirms diviem gadiem pa centrālo ielu pastaigājās alnis. To piefiksēja videokameras, un alnis tika nogādāts atpakaļ mežā. «Šajā gadījumā, kad zirgs pastaigājās pa auto stāvlaukumu, Jelgavas pilsētas pašvaldības policija veica preventīvas pārrunas ar zirga saimnieku,» apliecina Ķuse.

Kopumā ir 120 videokameras, kas visu diennakti fiksē notikumus Jelgavas pilsētā, taču, ja iedzīvotājs pamana noklīdušu dzīvnieku, viņš var zvanīt uz diennakts bezmaksas tālruni 8787 un ziņot par situāciju, kas pēc tam arī operatīvi tiks risināta.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu