Aļņu «uzbrukums» Liepājā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

Kāds sociālā tīkla «Facebook» lietotājs un autovadītājs Liepājā Pulvera ielā manījis un fiksējis visai neierastu skatu - pāri brauktuvei un gar to skraida vairāki aļņi.

Portāls TVNET iepriekš vēstījis, ka, ņemot vērā to, ka pēdējā laikā aļņi Liepājā ir bieži viesi, Liepājas dome izplatījusi brīdinājumu, kurā pašvaldība aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem, dzīvniekus nebarot un tiem netuvoties, jo alnis ir meža dzīvnieks un viņa uzvedība ir neprognozējama.

Brīdinājumā norādīts, ka parasti alnis pret cilvēku nav agresīvs, bet, ja to izbiedē vai nokaitina, tas var kļūt agresīvs un neparedzams.

Cilvēkiem, kas pilsētā redzējuši aļņus, lūgums zvanīt uz tālruņa numuru 112.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība? Tad ziņo par to!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu