Kā izskatījās Vecrīga pēc Rīgas maratona?

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Twitter

Sociālajos tīklos var redzēt, kā Rīga izskatījās pēc «Lattelecom» Rīgas maratona, un skats nav visai iepriecinošs.

Kā portālam TVNET skaidro maratona rīkotāja aģentūras «NECom» projektu vadītājs Mārtiņš Priede, aģentūrai esot noslēgti līgumi ar sakopējiem par visām pilsētas zonām, kur norisinās maratons, sākot ar krastmalu un Doma laukumu līdz Skanstei, Ķīpsalai utt.

«Sakopēji strādā ļoti labi, bet dažkārt kāds posms izpaliek un nepievilcīgi attēli parādās sociālajos tīklos,»

atzīst Priede.

Pēc viņa teiktā, pasākuma mērogs patiesi liels un cilvēki steidz ziņot publiski nekavējoties.

«Piemēram, ūdens glāzītes no dzirdīšanas punktiem vējš pasākumā laikā papūtis zem auto. Tas vēlāk dodas prom, uz brīdi veidojot nekārtības. Šādus gadījumus izķeram un tūlīt reaģējam, sūtot atbildīgo sakopēju uz konkrēto punktu atkārtoti.

Šobrīd mums visi zināmie gadījumi ir nokārtoti,» bilst pasākuma organizatoru pārstāvis.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu