Izmet no mašīnas un atstāj: mīlīgi kaķēni meklē mājas

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

«Nepieciešama palīdzība! Šodien pie mūsu lauku mājas ceļa apstājās mašīna un izmeta četrus kaķēnus,» tā savu ierakstu iesāk sociālā tīkla «Facebook» lietotāja Linda Meškova.

«Nekad nav bijusi pieredze šādā situācijā, kādu brīdi varam dot pagaidu mājas un paralēli meklēt šiem jaukumiem jaunas mājas! Lūdzu, padalieties ar šo ziņu, ja zināt kādu, kas vēlas kaķēnu posmā Rūjiena-Rīga! Būšu pateicīga arī par praktiskiem padomiem!» raksta Linda, klāt pievienojot arī kaķēnu fotogrāfiju.

Pie viņas ieraksta lasāmi arī vairāki komentāri, kuros «Facebook» lietotāji slavē sievietes labestīgo rīcību un nopeļ tos, kas tik nežēlīgi izrīkojušies pret dzīvniekiem.

«Facebook» lietotāja Inga Zubinaite raksta: «Tie jau nav cilvēki. Katru reizi domāju, vai viņiem pašiem bērni ir? Kā viņiem nesāp sirds, tie tak arī ir mazuļi, tikai dzīvnieciņu.»

Uz to Linda Meškova norāda, ka labāk, lai dzīvnieciņi ir uz viņas ceļa, nevis viņas dīķī: «Mums paveicās, ka laicīgi šajā svelmē pamanījām...»

Uztraucoties par dzīvnieku labklājību, ar šo ierakstu sociālo tīklu lietotāji dalījušies vairāk nekā tūkstoš reižu.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība? Tad ziņo par to!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu