Autovadītāja izbrīns jeb «organizēts bardaks» un cilvēcība Liepājā

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

Visai daiļrunīgā manierē kāds sociālā tīkla «Facebook» lietotājs un autovadītājs aprakstījis savu pieredzi Liepājā. Gadījums saistīts ar automašīnas novietošanu atļautās un neatļautās vietās.

«Pastāsts par izglītojamā iekļaušanos pilsētvidē jeb visi zvēri iezīmē savu teritoriju!» ar šādu virsrakstu iesākas stāsts, kuru savā «Facebook» profilā 26. maijā publicējis Ralfs Pleinics.

Pleinics savā ierakstā raksturo Liepāju kā fantastisku vietu fantastiskiem cilvēkiem: «Te nav Ventspils simetriju un matemātisko izteiksmju tīrības, puķu megadobju un ziedošu gotiņu! Nu naaaaav! Ir labi organizēts «bardaks», kurš smaržo pēc cilvēcības!»

Viedoklis papildināts ar reālu piemēru: «Man ir savas vietas, netālu no Liepājas Universitātes, kur labprāt noparkoju auto, jo CSN to atļauj un Liepāja tieši šajās vietās neievāc parkošanās nodevas! Tādas saliņas, uz kurām, lietojot atjautības un veiksmes formulu, patverties bez maksas!»

«Un tātad, šodien plkst. 11.00 man izdevās šis triks, un es priecīgs, atstājot golfiņu atpūsties, bridu zinību druvā! Ap pulksten 12.45 saņemu bildi (paldies kursabiedriem), ka kāds gar mana auto sāniem, uz ielas apmales, ir novilcis absolūti dzeltenu līniju viendabīgā klājumā! Man patīk dzeltenā krāsa un es mīlu Ventspili, bet lieliskā Liepāja nebeidz mani pārsteigt!!! P.S. Sodu tā arī neuzlika! «Organizēts bardaks» un cilvēcība!»

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība? Tad ziņo par to!

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu