Aculiecinieks: Rīgā savairojušies Jehovas liecinieki

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieka foto

Kāds vērīgs lasītājs novērojis, ka pēdējā laikā dažādās Rīgas vietās parādījušies stendi ar Jehovas liecinieku bukletiem, no tiem netālu stāv divi cilvēki, kas acīmredzot ir gatavi pastāstīt par šo tēmu vairāk, bet nevienam neuzbāžas, kamēr cilvēks pats nav izrādījis interesi.

Šādi stendi ar attiecīgo literatūru novērojami pie Nacionālās bibliotēkas, kā arī pie Centrālās stacijas, netālu no Origo.

Kā portālam TVNET skaidro Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Uģis Vidauskis, ja vien stendi nav milzīgi un ir pārvietojami, tad to atrašanās Rīgas ielās nav aizliegta.

«Ja stendi netraucē gājējus un satiksmes dalībniekus, tad to izvietošana nav jāsaskaņo ar pašvaldību,» norāda Vidauskis.

Tāpat viņš atzīst, ka «dzīvojam brīvā valstī» un «katrs var sludināt, ko vien vēlas».

Kā iepriekš ziņoja aģentūra LETA, ņemot vērā, ka Krievija Jehovas lieciniekus pasludinājusi par «ekstrēmistu organizāciju», pastāv iespēja, ka šīs kustības pārstāvji varētu lūgt patvērumu Latvijā.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu