Piegādātājam gadījies misēklis ar nepareizu nosaukumu pie atslēgu piekariņa

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Sociālajā tīklā Facebook parādījies kāds amizants ieraksts, kas liecina, ka pie suvenīriem, kas nopērkami kādā lielveikalā, Latvijas karogu rotā šiltīte ar Lietuvas vārdu.

Kā portālam TVNET skaidro «Rimi», kur nopērkami minētie suvenīri, pārstāve Dace Preisa, lielveikals ir lūdzis piegādātāju šo informāciju pārbaudīt.

«Konkrētajā veikalā, protams,

šie atslēgu piekariņi ir izņemti no tirdzniecības, un pagaidām citos veikalos šādi eksemplāri nav konstatēti,»

atzīst Preisa.

Pie ieraksta sociālajā tīklā Facebook piegādātājs SIA «Baltijas Suvenīri» atvainojas par šo radušos kļūdu.

«Pārbaudot konkrētās preces atlikumu noliktavā un lielākajā daļā tirdzniecības vietu, šāda problēma netika konstatēta, tāpēc vēl skaidrojam notikušā apstākļus,» norāda uzņēmuma pārstāve, pateicoties pircējiem par vērību.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu