Savādā auto novietošana Rīgā: šādus brīnumus redz pirmo reizi (4)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

«Stāvvietās ir redzēti visādi brīnumi, bet šādu parkošanās meistaru redzu pirmo reizi. Laikam, lai mašīnu nenoskrāpē,» savdabīgu automašīnas novietošanu Slokas ielas «3X Maximas» autostāvvietā fiksējis «Facebook» lietotājs Māris.

Portāls TVNET lūdza komentāru Rīgas pašvaldības policijai (RPP).

RPP Galvenais speciālists sabiedrisko attiecību jautājumos Toms Sadovskis norādīja, ka privātos stāvlaukumos to, vai tiek ievēroti stāvvietas lietošanas noteikumi, uzrauga paši īpašnieki.

«Proti, lielākoties šādiem stāvlaukumiem ir noslēgti līgumi ar stāvvietu apsaimniekošanas uzņēmumiem, kuri kontrolē gan to, vai transportlīdzekļa stāvēšanas laiks netiek pārkāpts, gan citus jautājumus,» sacīja Sadovskis.

Esi pamanījis kaut ko neparastu? Varbūt pavisam ikdienišķu, bet kam būtu jāpievērš uzmanība?

Aicinām iedzīvotājus iesūtīt savus stāstus, situācijas un notikumus dzīves sadaļā «Tava balss» par dažādām piedzīvotām vai novērotām nejēdzībām, neizdarībām un izdarībām. Kopīgi aktualizēsim sabiedrībai svarīgus un arī ikdienišķus tematus, kas skar mūs visus!

Redakcija izskatīs visus iesūtītos materiālus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar raksta autoru vai iesaistīsies situācijas risināšanā. Ziņu iesūtītāji aicināti īsi un konkrēti aprakstīt situāciju, kā arī pievienot fotogrāfijas vai videomateriālus.

Sūti savu stāstu uz tavabalss@co.tvnet.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu